Zelenskiy'den Rus askerlerine çağrı:Silahlarınızı bırakıp gidin ve hayatınızı kurtarın

Düzenleyen:
Zelenskiy'den Rus askerlerine çağrı:Silahlarınızı bırakıp gidin ve hayatınızı kurtarın

DÜNYA Haberleri

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalin 5. güne girdi. Ukrayna lideri Zelenskiy, az önce yaptığı açıklamada savaş tecrübesi olan mahkumların serbest bırakılacağını açıkladı.

Ukrayna - Rusya savaşından yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Ukrayna lideri Zelenskiy, az önce yaptığı açıklamada savaş tecrübesi olan mahkumların serbest bırakılacağını açıkladı. Buna göre Ukrayna'daki cezaevlerindeki savaş tecrübesi olan mahkumlar serbest kalacak ve sıcak noktalarda savaşacak. Zelenskiy, ayrıca Avrupa Birliği'ne katılım için çağrıda bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...

Zelenskiy'in açıklamasından satır başları:

AB'YE ÇAĞRI

"Silahlarınızı bırakın ve gidin. Komutanlarınıza, propagandacılarınıza inanmayın. Sadece hayatınızı kurtarın. Avrupa Birliği'ne, yeni özel prosedür kapsamında Ukrayna'nın derhal katılımı için çağrıda bulunuyoruz.

"MAHKUMLAR SERBEST BIRAKILACAK"

Savaş tecrübesi olan Ukraynalı mahkumlar serbest bırakılacak ve savaşın en sıcak noktalarında suçlarını telafi edebilecekler."

 


 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...