Zelensky'nin çok konuşulan görüntüsü: Sarhoş olduğu iddia edildi

Düzenleyen:
Zelensky'nin çok konuşulan görüntüsü: Sarhoş olduğu iddia edildi

DÜNYA Haberleri

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin makam odasında kaydettiği görüntülerde sarhoş olduğu iddia edildi. Zelenskiy'e ait olan videoya tepkiler yağdı.

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarında 2. ay neredeyse dolacakken Ukrayna, Rus ordusu tarafından vurulmaya devam ediyor. İki ülke arasında tansiyon düşmezken, yapılan müzakerelerde sonuç vermemişti. 

Her iki ülkeninde savaşta kaybı fazla oldu. Ukrayna binlerce sivilin kaybetti ve milyonlarca insanı komşu ülkelere göç etti. Durum böyleyken Rusya-Ukrayna krizi dünyanın gündeminde 1. sıradaki yerini koruyor.

ZELENSKİY'NİN GÖRÜNTÜLERİ GÜNDEM OLDU

Savaş konuşuluyor ancak sosyal medyada Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'e ait yayılan bir video çok konuşuldu. Sıklıkla kameralar önünde açıklamalarda bulunan Zelensky ile ilgili paylaşılan ve daha sonra silinen bir görüntü ise soru işaretlerine neden oldu.

Videoda Zelenskiy'nin, "52'nci günden iyi akşamlar. Ne diyebilirim? Güçlüyüz!, çalışıyoruz, seviyoruz, müteşekkiriz, gururluyuz ve biz kazanacağız." ifadelerini kullandığı öğrenildi.

'KONUŞURKEN SARHOŞTU' İDDİALARI

Zelenskiy'nin videoda konuşurken odasındaki diğer nesneleri de gösterdiği görülüyor. Ancak konuşurken ortaya koyduğu hareketleri nedeniyle Zelesnky'nin "sarhoş olduğu, uyuşturucu kullanmış olabileceği" iddia edildi.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...