Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ara tatil ne zaman? MEB açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Ara tatil ne zaman? MEB açıkladı

EĞİTİM Haberleri  / AA

Milli Eğitim Bakanlığı yüzbinlerce öğrenci ve velinin beklediği eğitim takvimini yayınladı. Takvime göre 9 gün sürecek olan birinci dönem ara tatili 15 Kasım’da başlayacak ve birinci dönem tatilin ardından 21 Ocak 2022 Cuma günü sona erecek

Koronavirüse rağmen eğitime yüz yüze devam eden okullarda ara tatil sürecinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Yüzbinlerce öğrenci ve veli ara tatil için gün sayıyor. Mili Eğitim Bakanlığı merak edilen o soruyu cevapladı. Milli Eğitim Bakanlığı eğitim takviminde ilk ara tatilin Kasım ayında yapılacağını açıkladı.

9 GÜN SÜRECEK

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geçtiğimiz senelerde uygulanan ara tatil bu yıl da ilk dönemdeki gibi 9 gün olacak. 9 günlük tatilin ardından 15 tatil başlayacak. Bu yıl ilk ara tatil kasım ayında gerçekleşecek.

15 KASIM’DA BAŞLIYOR

Birinci dönem ara tatili 15 Kasım tarihinde başlayacak ve 19 Kasım’da sona erecek. Yarıyıl tatili 24 Ocak tarihinde başlayacak ve 4 Şubat’a kadar devam edecek. İkinci dönem ara tatili 11-15 Nisan tarihleri aralığında olacak. Karneler 17 Haziran 2022’de dağıtılacak.

Ara tatil ne zaman? MEB açıkladı

Düzenleyen:  - EĞİTİM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...