Düğünde takılar 'cep'ten gidecek

Düğünde takılar  'cep'ten gidecek

EKONOMİ Haberleri

Düğün takılarının internet ortamından alınıp takılmasına imkân sağlayan "Goldtag" isimli cep telefonu uygulaması geliştirildi.

Hacettepe Teknokent'te hayata geçirilen uygulama ile evlenecek çiftler, düğün etkinlikleri için bu platform üzerinden kendilerine bir başlık açıp, takı ve hediye kabul edebiliyor. Uygulamanın Kurucu Ortağı Dolunay Sabuncuoğlu, "Oluşturulan etkinlik başlığı ve içeriğini, WhatsApp, Instagram ve Facebook gibi sosyal medya platformları aracılığıyla, arkadaşları veya yakınlarıyla paylaşabiliyorlar. QR kod veya düğün kodu yardımıyla Goldtag üzerinden hediyelerini alabiliyorlar. Sistem üzerinden hediye olarak alınabilen altınlar, uluslararası standart olan 995/1.000 saflığında bulunuyor. Ve Kuveyt Türk Katılım Bankası kasalarında altın olarak saklanıyor. Uygulama, 15 gün içerisinde binin üzerinde indirildi” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...