Araç alacaklara galericilerden uyarı: Kimin ne durumda olduğunu bilmiyoruz
Araç alım satımını yakın çevresine yapanları galericiler uyardı. Son dönemlerde 2. el araç piyasasında yaşanan hareketlilik sonrası dolandırılma vakalarının sıklaştığını ifade eden galericiler vatandaşın dikkatli olması gerektiğini söyledi.
Araç alım satımı yapan vatandaşlara yönelik galericilerden önemli bir uyarı geldi.
Türkiye genelinde araç piyasasında yaşanan hareketlilik sonrası, özellikle yakın çevresine ya da akrabasına araç satışı yapmayı düşünenlerin dikkatli olması gerektiğinin altı çizildi.
araç satacaklar da dikkat etmeli
Galerici İhsan Açıkgöz, "Eğer bir aracınız varsa ve bunu satmak istiyorsanız yakın çevreniz veya dostunuz arabayı alayım 2-3 ay sonra parasını vereyim veya daha sonra vereyim diyorsa buna dikkat etmeniz gerekiyor. Malum ekonomik durumların karışık ilerliyor. Kimin ne durumda olduğunu bilmiyoruz. O yüzden araç satacaklar mümkün olduğu kadar peşin paraya bu araçları satıp noterde paranızı alıp imzanızı atıp mutlu bir şekilde ticaretten ayrılmanızı tavsiye ediyorum" şeklinde konuştu.