Bitcoin 42 bin doları da aştı! Binance yeni CEO'sundan ilk yorum: "Heyecanlı günler geliyor"

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi, Uzmancoin,
- Güncelleme:
Bitcoin 42 bin doları da aştı! Binance yeni CEO'sundan ilk yorum: "Heyecanlı günler geliyor"

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi, Uzmancoin,

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'in yeni CEO'su Richard Teng, bitcoin fiyatındaki yükselişe ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Teng, "Heyecan verici günler bizi bekliyor" dedi.

Binance CEO'su Changpeng Zhao'nun ABD ile karşılıklı yapılan anlaşma çerçevesinde görevini bırakmasının ardından CEO koltuğuna oturan Richard Teng, bitcoin (BTC) fiyatındaki yükselişi değerlendirdi. BTC fiyatının 41 bin 500 doları aştığı sırada X hesabı üzerinden dikkat çekici bir paylaşım yapan Teng, "Önümüzde heyecan verici günler var" ifadesini kullandı.

BITCOIN REKORA DOYMUYOR

Hafta sonu yükselişe geçerek 39 bin 500 dolar civarında işlem gören bitcoin, pazartesi gecesi yukarı yönlü fiyat hareketini sürdürerek 40 bin dolar barajını aştı. Sabah saatlerinde 41 bin 500 doların üzerine çıkarak 18 ayın zirvesine ulaşan BTC, saat 14.00'da 42 bin 108 doları görerek Mayıs 2022'den bu yana en yüksek seviyesini gördü. Amiral kripto para birimi bu yazının yazıldığı sırada 41 bin 900 dolar civarında işlem gördü.

"HEYECAN VERİCİ GÜNLER BİZİ BEKLİYOR"

BTC fiyatının hangi seviyeleri göreceğine yönelik analizler gelmeye devam ederken, kripto para borsası Binance'in CEO'sundan dikkat çekici bir paylaşım geldi. Eski CEO Changpeng Zhao'nun ABD Adalet Bakanlığı ile anlaşarak görevi bırakmasının ardından CEO olan Teng, paylaşımında şunları kaydetti:

"Bitcoin 41 bin doları da aştı. Daha açık regülasyon kuralları, kurumsal benimsenmenin artması, yeni ürünler ile yeni yatırımcı sınıfının gelmesi ve daha fazla likiditeyle heyecan verici günler bizi bekliyor. Üretmeye devam..."

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi, Uzmancoin,
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...