Ekmek zammı vatandaşı ayağa kaldırdı! "Derhal geri çekilmeli"

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Ekmek zammı vatandaşı ayağa kaldırdı! "Derhal geri çekilmeli"

Ekonomi Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kütahya'da çarşı ekmeğinin gramı 210'dan 250'ye fiyatı da 7 TL'den 10 TL'ye çıkarıldı. Vatandaşlar yapılan zamma "Una, elektriğe ve doğalgaza zam yok, ekmek niye zamlanıyor? Zammın derhal geri çekilmesini istiyoruz" diyerek yetkililere tepki gösterdi.

Birçok ilde olduğu gibi Kütahya'da da yeni yılla birlikte ekmeğe zam yapıldı. İlde çarşı ekmeğinin gramı 210'dan 250'ye çıkarılırken, fiyat da 7 TL'den 10 TL'ye yükseltildi. Yapılan fiyat artışına tepki gösteren vatandaşlar, "Una, elektriğe ve doğalgaza zam yok, ekmek niye zamlanıyor?" dedi.

Son yapılan zamla birlikte ekmeğin yanı sıra, simit 10 TL'ye, poğaça çeşitleri 15 TL'ye, sade pide ise 20 TL'ye çıktı.

"DERHAL GERİ ÇEKİLMESİNİ İSTİYORUZ"

Zamma tepki gösterip çevre illerden örnek veren vatandaşlar, "Eskişehir'de 200 gram ekmek 5.50 TL. Kütahya'da 250 gram ekmek 10 TL oldu. Başta Valimiz olmak üzere tüm yetkililerin bu zammı tekrar gözden geçirmelerini istiyoruz. Zammın derhal geri çekilmesini istiyoruz" diye konuştular.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...