Beşiktaş bozgunu yaşadı: Kartal'a demir yumruk

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Beşiktaş bozgunu yaşadı: Kartal'a demir yumruk

FUTBOL Haberleri  / HABER MERKEZİ

Siyah beyazlılar Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan’ın golleriyle şoka uğradı. Sonrasında Aboubakar ve Rashica’nın sayıları yetmedi. Mavi şimşekler çok sayıda net fırsattan da faydalanamadı.

Ö. ÇETİN ENGİN'İN HABERİ - Geçen sezon Süper Lig’in ikinci yarısının lideriydi Beşiktaş. Hayret etmemek mümkün değil. Nasıl bir planlama hatası yapıldı ki, o kadronun üzerine bunca transfere rağmen takım geri gitti. Bu isimlerle 3-4-3 oynayamazsınız. Amir hücumlarda stoperlerin arasına giriyor ve Şenol Hoca bunda ısrar ediyor. Fakat Hadziahmetovic oranın ismi değil. Nitekim yenen ilk iki golde Belhanda ve Niang bomboştu. İlkinde devşirme stoper Necip’in hatası var.

HIZLI, TEKNİK, SALDIRGAN

Adana Demirspor’da (teknik adamlar değişse de) format değişmiyor. Her maçı geçiş hücumlarıyla zengin. Demek yönetim bu oyunu istiyor. Takımda maça dokunacak çok oyuncu var. Orta sahası hem şutör, hem pasör, hem de pres yapabilen oyunculardan kurulu. Hem kanat hücumcuları hem de kanat bekleri teknik ve hızlı. Dün de böyle oynadılar. Ceza ve statü gereği tribündeki oyuncuları forma giyseydi skor nasıl olurdu acaba?

BEŞİKTAŞ'TA OTOBAN VAR

Beşiktaş’ın ikinci bölgesi otoban gibi. Salih ve Alex’in defansif zaafı dün de baş ağırttı. Eminim ki taraftarların gözleri bir Talisca, bir Sosa arıyor. Sakatlıktan yeni dönen Ghezzal’ın 65, rakip gümbür gümbür gelirken Salih’in 85 dakika sahada kalması şaşırtıcıydı. Nitekim Rashica, sonrasında da Muleka’nın oyuna girmesiyle iki yönlü direnç arttı ama geç kalınmıştı. Beşiktaş’ın iki golü maça yanlış on birle başlamanın ispatı oldu aslında.

TARAFTAR ÖFKE DOLU

Beşiktaş’ın dört farklı geri düşmesiyle birlikte tribündeki siyah beyazlı taraftarlar sezon başından beri olduğu gibi yönetimi istifaya davet etti. Sosyal medyada da çok sayıda Beşiktaşlı kullanıcı Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimi için istifa çağrısında bulundu. Camiada kongre sesleri yükselmeye başladı.

GÜNEŞ: UTANÇ VERİCİ BİR SONUÇ

Maçın ardından sinirli olan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Çok hatalarımız oldu. İlk iki golde kaptırdığımız toplardan sonra rakibe uzak kaldık” derken, “Son iki deplasmanda çok yumuşak oynadık. Rakibe hiç cevap vermedik. İlk üç golü yiyeceksek, hiç çalışmayalım, oynamaya da gerek yok!” sözlerini kullandı.

PES ETMEK YOK

Hoca, taraftarın yönetime istifa çağrısı için, “Yönetimin, oyuncularla bir problemi yok. Transferler yapılmış, bitmiş. Yönetim istifa edince ne olacak?” yorumu yaptı ve, “Hedefimiz şampiyonluğa oynamak. Pes etmek yok. Bu oyuncular daha iyi oynayacak. Oynamazlarsa, ben çekeceğim sorumluluğu” diyerek istifa sinyali verdi.

Beşiktaş bozgunu yaşadı: Kartal'a demir yumruk

Düzenleyen:  - FUTBOL
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...