İsmail Kartal'ın hedefi en kötü bir puan: Liderliği bırakmayız

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İsmail Kartal'ın hedefi en kötü bir puan: Liderliği bırakmayız

FUTBOL Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe’nin teknik patronu, “Lideriz ve bunu devam ettirmek istiyoruz” derken, maçtan en kötü ihtimalle bir puanla ayrılmak istediklerini vurguladı.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Ludogorets maçı öncesi bir basın toplantısı yapan İsmail Kartal, “Güçlü bir takımla oynayacağız. Bunun farkındayız fakat Konferans Ligi’nde lideriz, buna devam etmek ve lider olarak gruptan çıkmak istiyoruz” derken, “Onlar da biz de kazanmak hedefindeyiz. Üç puan alırsak biz zaten garantiliyoruz. Bir puan alırsak, ilk iki olarak çıkıyoruz. Planlarımızı üç puan üzerinden yaptık. Fakat oldu da kazanamadık, en kötü buradan bir puanla ayrılmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

SAKATLIK SIKINTISI

Başta Fred, Djiku ve Becao olmak üzere yaşanan çok sayıda sakatlıkların sıkıntısını, “Gerçekten futbolda hiçbir hocanın istemediği, düşüneceği en son şeyler bizim başımıza geldi. Kimsenin başına gelsin istemem” sözleriyle tarif eden Fenerbahçe’nin teknik patronu, “Problem etmiyoruz. Sahaya çıkan her oyuncum değerli. Sakatların bazısı Adana Demirspor maçına yetişebilir. Bazıları millî takımı arasına kadar sürebilir. Kesin bir şey yok şu an” sözlerini kullandı.

TEK STOPERİ VAR! GÖZLER YUSUF'TA

Serdar Aziz, Becao ve Djiku’nun sakat olduğu Fenerbahçe’de Samet de UEFA kadrosunda yer almadığı için stoper kalmadı. Kadroda gerçek mevkii stoper olan tek isim alt yapıdan 17 yaşındaki Yusuf Akçiçek. İsmail Kartal’ın savunma göbeğini Yusuf ile Oosterwolde’ye teslim etmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - FUTBOL
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...