Burası Hindistan değil Adana! Dönerin üzerine süt döktü, nedeni ise ağızları açık bıraktı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Güncel Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Türkiye’de en çok sevilen yiyeceklerin başında gelen döneri ilk defa böyle yapılırken göreceksiniz. Burası Hindistan değil Adana. Bir dönercinin ateş önündeki dönerin üzerine süt döktüğü anlar sosyal medyada viral oldu. Bazı izleyiciler hijyen kurallarına uyulmaması gerekçesiyle dönerciye tepki gösterirken, süt dökme nedeni ağızları açık bıraktı.

Adana’da dönercilik işiyle uğraşa bir kişinin sosyal medyada yaptığı paylaşım yoğun ilgi gördü. Ateş önündeki dönerin üzerine süt döktüğü anları sosyal medyadan paylaşan dönerci, büyük tepki çekti. 

BURASI HİNDİSTAN DEĞİL ADANA! 

Adana'da bir dönercinin tanıtım filmi için bir kişi, kızgın ateşteki dönere süt döktü. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise "Ustam dönerin dezenfektesi eksik gibi Salih Ustam" paylaşımında bulundu. 

DÖNERE SÜT DÖKTÜ 

Gelen tepkilere cevap veren dönerci, "Herkes dönerin tepesine yağ döker, ben de süt döküyorum" diyerek dönerin tepesinden aşağıya süt boşalttı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ 

Süt boşaltırken "Bu da dezenfektan olsun" diyen dönercinin videosu, lokantalardaki hijyen standartları konusunda akıllarda soru işareti bırakırken videoya gelen yorumlar ise dikkat çekti.

Bir kişi ironik bir dil kullanarak "Ustam sen kötü yorumlara üzülme, boşver. Hindistan'ın neresindensiniz?" dedi.

Bir başkası ise sütün ateşte durmasının sorun oluşturacağını dile getirerek, "O süt yavaş yavaş ateşte durdukça bozulup bakteri üretecek" dedi.

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...