Fethiye'de deprem oldu! AFAD ilk verileri paylaştı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Fethiye'de deprem oldu! AFAD ilk verileri paylaştı

Güncel Haberleri  / Haber Merkezi

Son deprem haberi Fethiye'den geldi. Çevre illerden de hissedilen depremin derinliği 29 km olarak açıklandı. AFAD son sarsıntıya ilişkin ilk verileri paylaştı, işte son gelişmeler...

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkım yaşandı. 50.783 kişinin öldüğü, 107.204 kişinin yaralandığı afet sonrası bütün yurdu deprem korkusu sardı. Yurdun dört bir yanından korkutan deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Son deprem Muğla'nın Fethiye ilçesinde oldu.

MUĞLA 4 İLE SALLANDI

Fethiye'de 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.  Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 20.33'de merkez üssü Muğla'nın Fethiye ilçesi olan 4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Fethiye ilçesinin 21,9 kilometre açıklarında meydana gelen depremin 29,6 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

BİRÇOK İLDE HİSSEDİLDİ

Deprem birçok ilde hissedilirken paniğe kapılan vatandaşlar ise kendini sokağa attı. Şuan için herhangi bir olumsuz ihbar yapılmadığı öğrenildi. 

https://twitter.com/depremdairesi/status/1736078295693770901?s=46&t=gU-215mDezzWSuJTS6G0CQ

DEMET AKALIN: AYAKLARIM HALA TİTRİYOR

Şarkıcı Demet Akalın da depremi Denizli'den hissettiğini açıkladı. Akalın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'ayaklarım hala titriyor' ifadelerine yer verdi. 

Fethiye'de deprem oldu! AFAD ilk verileri paylaştı

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede Tunceli, İstanbul, Elazığ, Kahramanmaraş, Hatay, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...