Görülmemiş deniz yaratığı! Parmakları ısırarak koparabiliyor, dev timsahlar yanına yaklaşamıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Görülmemiş deniz yaratığı! Parmakları ısırarak koparabiliyor, dev timsahlar yanına yaklaşamıyor

Güncel Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Dünyanın dört bir yanından halen gizemli canlılar keşfedilmeye devam ediliyor. Son olarak İngiltere’de görülen bataklık canavarı tüyleri diken diken etti. Daha önce görülmüş hiçbir canlıya benzemeyen bu hayvan, parmaklarını ısırarak koparabiliyor. Dev timsahlar bile yanına yaklaşmaktan korkuyor.

Göllerde ve bataklıklarda yaşayan bu canavar gördüğü her canlıyı mideye indiriyor. Görüntüsüyle ilgi çeken kaplumbağa kabuğu adeta dinozorları andırıyor. Bu canavar özellikle timsahları mideye indirmeye bayılırken kendi parmaklarını yediği bile öğrenildi. 

BÖYLE BİR CANLIYI DAHA ÖNCE GÖRMEDİNİZ 

Bu garip canlı bir kaplumbağa Kabuğunun görüntüsüyle dinozorları andırıyor İngiltere’nin Cumbria bölgesinde köpeğiyle birlikte Ulverston yakınlarındaki küçük Urswick gölünün kıyısında dolaşan bir adam gölün sığ sularında yüzen garip görünümlü bir canlı gördü ve bunun ne türde olduğunu öğrenebilmek için Facebook'ta yardım istedi.

KENDİ PARMAKLARINI BİLE PARÇALIYOR

Uzmanlar, kendine özgü etobur türleri arasındaki bu hayvanın bir kaplumbağa olduğunu ifade ettiler. Dinozor görünümlü bu korkunç kaplumbağaların dişleri bir kemiği parçalayacak kadar keskin. 

Görülmemiş deniz yaratığı! Parmakları ısırarak koparabiliyor, dev timsahlar yanına yaklaşamıyor

DEV TİMSAHLAR KAÇACAK YER ARIYOR 

Göllerde ve bataklıklarda yaşayan bu tür, “timsah ısıran kaplumbağa” olarak tanınıyor. Doğada bir avcısı bulunmayan bu kaplumbağalar 80 santime kadar büyüyebiliyor ve 70 sene kadar yaşayabiliyor. 

 

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...