Şirket kesenin ağzını açtı! Bunu yapana 300 bin TL ödül verecekler

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Şirket kesenin ağzını açtı! Bunu yapana 300 bin TL ödül verecekler

Güncel Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yeni yılın ilk kampanyası geldi. Geleneksel İzlanda yoğurtları üreten Siggi's adlı ABD merkezli şirket, yaptığı yeni kampanya ile herkesi şaşırttı. Kesenin ağzını açtılar. Bunu yapana 10 bin dolar yani 300 bin TL para ödülü verilecek. İşte istenen şartlar…

Geleneksel İzlanda yoğurtları üreten Siggi's adlı ABD merkezli şirket, yeni bir kampanya başlattı. Şirket, başlattığı 30 günlük Dijital Detoks Programı kapsamında, katılımcılardan bir ay boyunca telefonlarını kullanmamalarını istiyor. Bu şartı yerine getiren 10 kişiye, her biri 10 bin dolar (yaklaşık 302 bin TL) ödül verilecek.

BUNU YAPANA 300 BİN TL ÖDÜL VERİLECEK 

Bu kampanyanın amacı ise insanların teknoloji bağımlılığından kurtularak, fiziksel dünya hakkında farkındalık kazanmalarını sağlamayı amaçlıyor.

Şirketin halkla ilişkiler ve dijital strateji direktörü Kristina Drociak, "Markamız, gereksiz şeylerden sıyrılmayı baz alıyor" diyor. "Daha az dijital dikkat dağıtıcının, daha tatmin edici bir yaşam sağlayabileceğine inanıyoruz. Bu programın amacı, insanlara dijitalden arınmanın faydalarını göstermek."

KATILIM ŞARTLARI NELER?

Programa katılmak isteyen adayların, dijital detokstan neden faydalanmak istediklerini ve bunun Siggi'nin marka felsefesiyle nasıl uyum sağladığını açıklayan 100 ila 500 kelime arasında değişen bir makale yazmaları gerekiyor.

Makaleler, 15 Ocak 2024 tarihine kadar şirketin web sitesi üzerinden gönderilebilir. Şubat ayının ilk haftasında açıklanacak olan on talihlinin her biri, 10 bin dolar ödülün yanı sıra, üç aylık yoğurt istihkakı kazanacak.

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...