15 cumhuriyet, 50 çeyrek, 4 tam altın ve binlerce dolar... Sakladığı yerden hepsi çalındı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Bursa'da bir evin tavan arasına saklanan 650 bin liralık ziynet eşyası ve dövizler ile bir depodan bisiklet ve kaynak makinesi çakan şüpheli yakalanarak tutuklandı. Hırsızlık yaptığı o anlar ise kameralara anbean yansıdı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bir evin çatısına saklanan 15 cumhuriyet altını, 50 çeyrek altın, 4 tam altın, 4 bin dolar, inci kolye ve 2 köstekli saatin olduğu yaklaşık 650 bin liralık ziynet eşyası ve dövizler çalındı.

Öte yandan başka bir mahallede de bir depodan bisiklet ve kaynak makinesi çalınması sonrası polis ekipleri konuyu araştırmaya başladı.

ŞÜPHELİ KAMERA KAYITLARINDAN TESPİT EDİLDİ

Çok sayıda güvenlik kamerası kaydını inceleyen Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin 54 suç kaydı olan Rıdvan Z. (30) olduğunu tespit etti. Rıdvan Z.'nin apart bir dairede saklandığını ve Balıkesir'e gitmek üzere hazırlık yaptığını tespit eden polis harekete geçti ve şüpheliyi yakaladı.

ÇALINANLAR ŞÜPHELİLERE TESLİM EDİLDİ

Ekipler, yaptıkları aramalarda çalınan ziynet eşyası ve dövizler ile bisiklet ve kaynak makinesini bularak sahiplerine teslim etti. İşlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen Rıdvan Z. ise çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Güvenlik kameralarının kayıtlarında, Rıdvan Z.'nin yürüyerek depoya girdiği ve çaldığı kaynak makinesini bisikletin üzerine koyup uzaklaştığı görüldü.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...