Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ukraynalı şarkıcı Jamala, Emine Erdoğan'a övgüler yağdırdı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Ukraynalı şarkıcı Jamala, Emine Erdoğan'a övgüler yağdırdı

GÜNDEM Haberleri  / Sabah

Ukraynalı şarkıcı ve 2016 Eurovision birinci Jamala, Emine Erdoğan'ın Ukraynalı savaş mağduru çocuklar için verdiği iftara katıldı. Şarkıcı, "Tüm dünya first lady'leri, hanımefendinin kadın ve çocuklar için gösterdiği bu kuvvetli iradeyi sahiplenmeli, dünyaya örnek olmalı" diye konuştu.

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarının 2. ayında saldırılar devam ederken savaştan kaçan milyonlarca insan komşu ülkelere giderek mülteci konumuna düşmüştü. Çok sayıda Ukraynalı Türkiye'ye gelmişti ve gelenlerden biri de Ukraynalı şarkıcı Jamala'ydı. Jamala önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emien Erdoğan'ın Ukraynalı çocuklar için düzenlediği iftara katıldı ve Emien Erdoğan'a övgü dolu sözler söyledi.

2016 Eurovision birincisi şarkıcı Jamala, Emine Erdoğan'ın savaş mağduru mülteci kadınlar ve çocuklar sözleri için "eşsiz" ifadesini kullandı. Jamala sözlerine şu şekilde devam etti:

'TÜM FİRST LADY'LER DUR DEMELİ'

Emine Erdoğan'ın "Zulüm nereden ve kime gelirse gelsin, zalimin karşısında durmakla mükellefiz" ifadesini eşsiz buluyorum. Tüm dünya first lady'leri, Emine Hanımefendi'nin bu güçlü iradesini sahiplenmeli ve bu zulme dur demeli. 

'TÜRKİYE BİR LİDER VE FARKINDAYIZ'

En başında beri hanımefendinin kadın ve çocuklar için gösterdiği bu kuvvetli irade, tüm dünyaya örnek olmalı diye düşünüyorum. Türkiye'nin Ukrayna'da barışın sağlanması için bizlere verdiği büyük ve eşsiz desteğin farkındayız. Türkiye bu anlamda lider bir ülke. Ukrayna'ya ve Ukraynalılara verdiği destekten dolayı Başkan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a minnettarız.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...