Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Ahır ve kümes yangını: 15 keçi, 29 tavuk telef oldu

Elazığ'da ahır ve kümeste çıkan yangında 15 keçi, 29 tavuk telef oldu. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken, tek geçim kaynağını bir yangında kaybeden Ümit Mutlu, olanları çaresizce izledi.

Kaydet
a- | +A

Elazığ merkez Çatalçeşme Mahallesi 3594 Sokak üzerinde 45 yaşındaki Ümit Mutlu'ya ait ahır ve kümeste, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. O sırada evde olmayan Mutlu'nu komşuları durumu Elazığ İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine bildirdi.

İtfaiye ekipleri ahırı çevreleyen yangını uzun süren uğraşlar sonucu söndürürken, ahır ve kümeste bulunan 15 keçi ve 29 tavuk ise kurtaramadı. Yangın sonrası kullanılamaz müstakil evin bahçesinde olan ahır alanı kullanılamaz hale geldi.

Tek geçim kaynağını bir yangında kaybeden Ümit Mutlu, telef olan hayvanlarının başında çaresizce olanları izledi.

BAKMADAN GEÇME
Diyarbakır-Mardin sınırında çıkan yangında can kaybı 12
HABER

Diyarbakır-Mardin sınırında çıkan yangında can kaybı 12'e yükseldi

11 kişinin hayatını kaybettiği yangında çok sayıda hayvan da telef oldu! Görüntüler kahrediyor
HABER

11 kişinin hayatını kaybettiği yangında çok sayıda hayvan da telef oldu! Görüntüler kahrediyor

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.