Akran zorbalığına karşı çıkan beden eğitimi öğretmeni beyzbol sopasıyla dayak yedi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Antalya'da akran zorbalığı yapan öğrencisini uyaran beden eğitimi öğretmeni dehşeti yaşadı. Önce tehdit edildi, sonra okul çıkışında beyzbol sopası ile darp edildi.

Antalya’da beden eğitimi öğretmeni öğrenci yakını tarafından beyzbol sopası ile dövüldü. Olay, Pazartesi günü Manavgat ilçesindeki Milli Egemenlik Ortaokulu'nda yaşandı.

Akran zorbalığına karşı çıkan beden eğitimi öğretmeni beyzbol sopasıyla dayak yedi

BEYZBOL SOPASI İLE DAYAK YEDİ, RAPOR ALDI

Beden Eğitimi Öğretmeni Serkan Karahasan, okul çıkışında bir öğrencinin yakınları tarafından beyzbol sopasıyla darp edildi. Olayın ardından sağlık kuruluşundan rapor alan Serkan Karahasan, polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Öğretmenin bağlı bulunduğu sendika, öğretmenler, öğrenci velileri okul bahçesinde basın açıklaması yaparak duruma tepki gösterdi.

Akran zorbalığına karşı çıkan beden eğitimi öğretmeni beyzbol sopasıyla dayak yedi

"AKRAN ZORBALIĞI YAPTIĞI İÇİN UYARDIM"

6. sınıf öğrencisi M.S.’yi bir arkadaşına akran zorbalığı uyguladığı için defalarca uyardığını, yapmaya devam ettiği için azarladığını belirten öğretmen Serkan Karahasan, "Cuma günü uyardıktan sonra okuldan gönderdim. Akşam yakınları beni telefonla arayarak ‘bizim çocuğumuza sen nasıl böyle davranırsın’ şeklinde tehditkâr söylemlerde bulundu. Pazartesi günü tam okul dağıldığı sırada öğrencinin yakını olduğunu söyleyen 30-35 yaşlarında 2 kişi yanıma gelerek emrivaki bir şekilde ‘anlat bakalım şu olayı’ diye konuştu. Diğer öğretmen arkadaşlarımın araya girmesiyle olay yatıştırıldı. Az sonra öğrencinin babası ve diğer aile bireyleri de geldi. Bir tanesinin elinde beyzbol sopası vardı. Küfür ederek üzerime saldırdılar. Ben de kendimi savundum. Öğretmen arkadaşlar araya girip ayırdı. Hemen polisi aradık. Polisler geldi ve hastaneye giderek rapor aldım. Daha sonra karakola gidip şikayette bulundum" dedi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...