Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Bakan Kacır'dan Togg için '29 Eylül' vurgusu: Şimdi yeni bir sayfa açıyoruz

Bakan Kacır'dan Togg için '29 Eylül' vurgusu: Şimdi yeni bir sayfa açıyoruz
Fotoğraf Başlığı Bakan Kacir'dan Togg için '29 Eylül' vurgusu: Simdi yeni bir sayfa açiyoruz

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un ikinci modeli T10F'nin ilk teslimatı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yapıldı. Erdoğan, Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde T10F ile test sürüşü yaparken, Bakan Kacır'dan da yeni modele ilişkin paylaşım geldi. Kacır, "Togg T10F ve T10X, 29 Eylül'de Almanya'da satışa çıkacak" dedi.

Kaydet
a- | +A

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, yeni modelini satışa sunmaya hazırlanıyor. Togg Yönetim Kurulu üyeleri, 15 Eylül'de satışa çıkacak olan T10F modelini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teslim etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dolmabahçe'deki Çalışma Ofisi'ne getirilen mavi renkli T10F ile kısa bir test sürüşü yaptı ve sürüş esnasında araçla ilgili bilgi aldı.

BAKMADAN GEÇME
Ön sipariş için geri sayım! İşte TOGG sedan T10F
HABER

Ön sipariş için geri sayım! İşte TOGG sedan T10F'in beklenen satış fiyatı


TİP ONAY BELGESİ VERİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NSosyal hesabından yaptığı paylaşımda, "Yerli ve milli otomobilimiz Togg'un T10F modelinin Tip Onay Belgesi'ni verdik. İnşallah 15 Eylül Pazartesi Türkiye'de, kısa süre sonra da Avrupa'da satışa sunulacak olan T10F, ilk modelimiz T10X ile birlikte gurur kaynağımız olacak. Hayırlı, uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Bakan Kacır'dan Togg için '29 Eylül' vurgusu: Şimdi yeni bir sayfa açıyoruz - 1. Resim
Başlık ResmiBakan Kacır'dan Togg için '29 Eylül' vurgusu: Şimdi yeni bir sayfa açıyoruz - 1. Resim


"ŞİMDİ YENİ BİR SAYFA AÇIYORUZ"

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır da NSosyal hesabından yaptığı paylaşımda, Togg'un yeni modellerine ilişkin bilgi verdi.

Türkiye'nin otomobili Togg'un yeni modeli T10F'nin ilk teslimatının Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yapıldığını anımsatan Kacır, şunları kaydetti:

"15 Eylül'den itibaren Türkiye'de satışa sunulacak Togg T10F'nin TSE tarafından düzenlenen tip onay belgesi de Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından Togg yetkililerine teslim edildi. Şimdi yeni bir sayfa açıyoruz. Milli gururumuz Avrupa yollarına çıkıyor. Togg T10F ve T10X, 29 Eylül'de Almanya'da satışa çıkacak. Euro NCAP'ten 5 yıldız alarak güvenlikte zirveyi yakalayan Togg, Avrupa yollarında da gururumuz olacak."

Bakan Kacır'dan Togg için '29 Eylül' vurgusu: Şimdi yeni bir sayfa açıyoruz - 2. Resim
Başlık ResmiBakan Kacır'dan Togg için '29 Eylül' vurgusu: Şimdi yeni bir sayfa açıyoruz - 2. Resim

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.