CHP'li Ağbaba 'Kafama sıkarım' demişti... Meclis'te 'dolar dolu torba' iddialarına inceleme

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
CHP'li Ağbaba 'Kafama sıkarım' demişti... Meclis'te 'dolar dolu torba' iddialarına inceleme

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Geçtiğimiz günlerde Meclis’te bir market poşetinin içinde 250 bin dolar bulunduğu, paraların da CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’ya ait olduğu iddia edilmişti. Ağbaba, iddialara "Bırakın vekillikten istifa etmeyi, kafama sıkarım" diyerek cevap verirken TBMM Genel Sekreterliği iddialara ilişkin inceleme başlattı.

TBMM'de CHP’li bir milletvekillinin odasında market poşeti içinde 250 bin dolar bulunduğu iddia edilmişti.

İddialara göre temizlik görevlileri CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun’un odasında içinde dolar olduğu belirtilen bir naylon poşet bulmuştu. Dolarların ise CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’ya ait olduğu öne sürülmüştü.

"KAFAMA SIKARIM" DEMİŞTİ

Ağbaba, 'dolar dolu torba' iddialarına çok sert açıklamalarla cevap vermiş, "Torba alan da unutan da şerefsiz alçak, namussuz, haysiyetsizdir. Bırakın vekillikten istifa etmeyi, kafama sıkarım" demişti.

AĞBABA'DAN TBMM'YE DİLEKÇE

CHP'den gelen açıklamada ise Ağbaba'nın mevcut iddialarının incelenmesi için TBMM Başkanlığı'na dilekçe verip başvurduğu belirtildi. 

MECLİS İNCELEME BAŞLATTI

Yaşananların ardından TBMM Genel Sekreterliği de iddialara ilişkin inceleme başlattı.

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Saffak 4 Mart 2024 23:14

Yarabbi, Bu adam milletvekili

Sonraki Haber Yükleniyor...