Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yalova'da CHP'ye "DEM" tepkisi: "Bölücü partinin elinde oyuncak oldunuz"

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Yalova'da gerçekleştirilen 3 gemi, 1 SİDA teslim töreninde katıldıktan sonra AK Parti İl Danışma Meclis'i toplantısında konuştu. AK Parti'nin Yalova Belediye Başkan Adayı Mustafa Tutuk için "en yüksek oyu almadan durmak yok" ifadelerini kullanan Erdoğan, CHP'ye DEM Parti ve Büyükçekmece'de yaşanan olaylar üzerinden yüklendi. Erdoğan, "Dem gibi bölücü partilerin elinde oyuncak oldular. 31 Mart'ta son oyununuzu oynuyorsunuz." dedi.

31 Mart'ta gerçekleşecek Mahalli İdareler Seçimleri hızla yaklaşıyor. Yerel seçimler için Ankara başta olmak üzere Türkiye genelinde adaylarını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Yalova'da  3 gemi, 1 SİDA teslim töreninin ardından parti mensuplarına seslendi. AK Parti İl Danışma Meclis'i toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçimlere ilişkin önemli mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan satırlar:

"Bugün bereketli bir gün geçiriyoruz. İslam dünyasının seçkin alimleriyle buluştuk. Yalova’da TCG Derya gemisinin teslim törenine katıldık. Şimdi de Yalova teşkilatımızla bir aradayız.

EN YÜKSEK OYLA SANDIKTAN ÇIKMADAN DURMAK YOK

Dün Ankara’da muhteşem bir toplantıyla 48 adayımızı açıkladık. Yalova’da yeniden aday gösterdiğimiz Mustafa Tutuk’a başarılar diliyorum. Mustafa kardeşimizi en yüksek oyla sandıktan birinci çıkarmadan durmak dinlenmek yok.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yalova'da CHP'ye

TÜRKİYE YÜZYILI ŞEHİRLERİNE HAZIR MIYIZ?

Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır mıyız? Ülkemizi hedef alan kirli hesapları bozuyor muyuz? İşte benim gençlik aşkım Yalova bu. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi son nefesimize kadar daim eylesin.

Kıymetli kardeşlerim, 1999 depreminde en çok yara alan şehrimiz Yalova. Bu büyük yıkımın ardından Yalova, ülkemizin en gözde en cazip şehirleri arasında yer almaya başladı.

İstanbul, Bursa, Kocaeli gibi şehirlerimize yakınlığıyla büyük bir potansiyel var. Hükümet ve belediye el ele vererek Türkiye Yüzyılı’na gireceğiz. Hükümet ve belediyelerin birlikte çalışması, çarpma etkisi oluşturmaktadır. Gerçek belediyecilikle tanıştırmak istiyoruz, bunu muhalefetin yapması mümkün değil. Hep söyledik, altını çizerek burada tekrar söylüyorum. Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Bizim ittifakımız, tek devlet, tek millet, tek vatandır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yalova'da CHP'ye

CHP DEM'İN ELİNDE OYUNCAK OLDU

CHP gibi istismar siyaseti yapanların sonu, DEM gibi partilerin elinde oyuncak olmaktır. Cezaevindeki terör örgütü mensuplarını salmanın hesabını yapıyorlar. Hoyratça çiğnenmedik hiçbir ilke bırakmadılar. Gazi Mustafa Kemal'in partisini götürdüler, bölücü örgütün DEM'ine verdiler. Bay Kemal'i günah keçisi ilan edip yalnızlığa getirip CHP'nin başına Özgür efendiyi getirenlerin ilk işi bu parti ile bölücü örgütün güdümündeki partiyi DEM'lemek oldu. Dikkat ederseniz, yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor. 

Teröre karşı en etkili silahımız olan İHA’lara karşı olanlar bunlar. Terör örgütüne operasyonlardan rahatsız olanlar bunlar, Karabağ’ın, Filistin’in yanında olmamızdan rahatsız olanlar bunlar.

"31 MART'TA SON OYUNUNUZU OYNUYORSUNUZ"

Yolsuzlukları ortaya çıkınca gazetecilere saldıran, kadınlarımıza hakaret eden küfreden edepsizler yine bunlar. Büyükçekmece'de başörtülü bir yaşlı teyzeye saldırıyor ve boğazından adeta gırtlaklıyor. Utan. Hani kadına şiddet yoktu? Anan yaşındaki kadına bu şekilde saldırmanın izahı olmaz. 31 Mart'ta son oyununuzu oynuyorsunuz.

YALOVA İLÇELERİNİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI AÇIKLANDI

Şimdi sizlere Yalovamızın ilçelerindeki belediye başkan adaylarını tanıtacağım:

Yalova - Mustafa Tutuk

Altınova - Regaip Ahmet Özyiğit

Armutlu - Cengiz Aslan

Çınarcık - Numan Soyer

Çiftlikköy - Recep Hacı 

Termal - Hüseyin Sinan Acar

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...