Eğlence mekanı önünde silahlı çatışma: 1 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Eğlence mekanı önüne gelen bir otomobilden mekana ateş açıldı. Eğlence mekanında bulunan bir şahsın da pompalı tüfekle karışlık vermesi üzerine olay büyüdü. Çıkan silahlı çatışmada 1 kişi hayatını kaybetti.

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi’nde saat 01.00 sıralarında bir eğlence mekanının önüne gelen otomobilden bilinmeyen nedenle ateş açıldı.

İddiaya göre eğlence mekanındaki bir şahıs da otomobilden ateş açan saldırganlara pompalı tüfekle karşılık verdi. Karşılıklı çıkan çatışmada 1 kişi yaralandı.

Eğlence mekanı önünde silahlı çatışma: 1 ölü

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralanan şahsı olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırdı. Yaralı Ekrem G. tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

GÖZALTINA ALINDI

Pompalı tüfekle ateş açan kişi ise olay yerine gelen çarşı ve mahalle bekçileri tarafından gözaltına alındı. Çatışmanın yaşandığı noktada Olay Yeri İnceleme Ekipleri tarafından kapsamlı bir çalışma yapıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...