Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Ekrem İmamoğlu'ndan "kırgınlık" açıklaması! Kemal Kılıçdaroğlu'na cevap verdi

Ekrem İmamoğlu'ndan
Başlık ResmiEkrem Imamoglu'ndan "kirginlik" açiklamasi! Kemal Kiliçdaroglu'na cevap verdi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerini cevaplandırdı. İmamoğlu, "Partinin genel politikasını partinin kurmayları belirler, belediye başkanları değil. Kurultaydan sonra aradım, ulamamıştım. Kırgın olabilir, belki telefona bakmak istemedi. Ben kırgın olduğunu düşünmüyorum" dedi.

Kaydet
a- | +A

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı canlı yayında eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Beraber yola çıktığınız, birlikte mücadele ettiğiniz, kavgayı beraber verdiğiniz, illa sen Cumhurbaşkanı adayı ol diyen arkadaşlar sonra dönüp size tam tersini yaparlarsa ne dersiniz?" sözlerini değerlendirdi.

BAKMADAN GEÇME
Kılıçdaroğlu
HABER

Kılıçdaroğlu'ndan "hançer" açıklaması! Yeniden aday mı oluyor?

İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini şöyle cevaplandırdı:

"POLİTİKAYI BELEDİYE BAŞKANLARI BELİRLEMİYOR"

Genel başkanların elbette kırgınlıkları, üzüntüleri olur. Bunlar olur yani. Partinin genel politikasını partinin kurmayları belirler, belediye başkanları değil. Bu bizim tarihimizde böyledir.

BAKMADAN GEÇME
Sinan Ateş suikastıyla gündeme gelmişti... Bahçeli
HABER

Sinan Ateş suikastıyla gündeme gelmişti... Bahçeli'den Olcay Kılavuz kararı

"KIRGIN OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM"

Ben bana kırgın olduğunu düşünmüyorum, görüşemedik ama ben ısrarla aradım en son bunu kimseye de söylemedim, ilk defa açık açık söylüyorum.

BAKMADAN GEÇME
MGK toplantısı sonrası 7 maddeli karar! Irak ve Suriye
HABER

MGK toplantısı sonrası 7 maddeli karar! Irak ve Suriye'de oldubittiye fırsat verilmeyecek...

"TELEFONA BAKMAK İSTEMEDİ"

En son bayramda ısrarla aradığımda cevap verdi. Ulaşamamıştım birkaç kez. En son çaldı ve cevap verdi. Kurultaydan sonra aradım, ulamamıştım. Kırgın olabilir, belki telefona bakmak istemedi. Ben kırgın olduğunu düşünmüyorum. 'Kırgınım' derse niçin kırgınsınız derim.

BAKMADAN GEÇME
Japon deprem uzmanı Moriwaki deprem olacak bölgeleri açıkladı
HABER

Japon deprem uzmanı Moriwaki deprem olacak bölgeleri açıkladı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.