Esenyurt'ta dehşet! Sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan bir kişi hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Esenyurt'ta dehşet! Sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan bir kişi hayatını kaybetti

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Esenyurt'ta bir kişi uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Polis, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

İstanbul Esenyurt'ta olayların ardı arkası kesilmiyor. Kimliği belirsiz bir şahıs tarafından sokak ortasında vurulan kişi hayatını kaybetti. Saldırının sebebi henüz bilinmezken, polis ekiplerinin olayla ilgili çalışması sürüyor. 

Olay, akşam saatlerinde Esenyurt İnönü Mahallesi 374. Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre kimliği belirsiz bir şahıs, sokakta gördüğü İbrahim Y.’ye silahla ateş açtı. Henüz nedeni bilinmeyen saldırıda ağır yaralanan İbrahim Y. yere yığılırken, silahlı saldırgan kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan İbrahim Y., kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sokağa gelen olay yeri inceleme ekipleri çalışma yaparken, emniyet güçlerinin şüpheliyi yakalamak için çalışmaları devam ediyor.   

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...