Görüntüler tsunamiyi andırdı… Deprem anında yüzme havuzu beşik gibi sallandı!

- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler Kayseri’de de etkisini hissettirdi. Depremin şiddetiyle olimpik havuzun suyu taştı. Güvenlik kamerasına yansıya görüntüler tsunamiyi andırdı.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ın Pazardık ve Elbistan ilçesinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem, Kayseri'de de hissedildi. Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler 11 ilde can kaybına neden oldu. Binlerce bina enkaza dönerken, 41 binden fazla kişi hayatını kaybetti.

Görüntüler tsunamiyi andırdı… Deprem anında yüzme havuzu beşik gibi sallandı!

HAVUZ DEPREMİN ŞİDDETİYLE SARSILDI

Kayseri’de yaşanan deprem anları güvenlik kamerasına yansıdı. Deprem anında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kampüsünde bulunan olimpik havuz taştı.  Sarsıntının başlamasıyla beraber suda hareketlilik başlarken, depremin şiddetini artırdığı anlarda ise havuz taştı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

(İHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...