İstanbul İstinye'de AVM'de yangın alarmı!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İstanbul İstinye'de bulunan bir AVM'de yangın çıktı. Yangının alışveriş merkezinin otopark katında bulunan bir aracın alev alması ile çıktığı öğrenildi. Yangın nedeniyle yükselen dumanlar AVM'nin içini kaplarken vatandaşlar tahliye edilmeye başlandı.

İstanbul'un Sarıyer ilçesindeki bulunan bir alışveriş merkezinde yangın çıktı. Yangın nedeniyle dumanlar yükselirken, AVM'nin içinde yaşanan panik cep telefonu kamerasına yansıdı. 

AVM'DEKİ VATANDAŞLAR TAHLİYE EDİLDİ

Sarıyer İstinye'deki AVM'nin -4. katında bulunan otoparkta bir aracın alev alması ile çıktığı öğrenildi. Yükselen dumanlar nedeniyle AVM'deki insanlar panikle çıkış kapılarına yöneldi.
İstanbul İstinye'de AVM'de yangın alarmı! - 1. Resim
Oto parkta aracını kurtarmaya çalışanlar nedeniyle kargaşa yaşanırken, AVM içindeki vatandaşalar tedbir amacıyla tahliye edildi.İstanbul İstinye'de AVM'de yangın alarmı! - 2. Resim
 
Yangın vatandaşların müdahalesiyle söndürülürken, ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.İstanbul İstinye'de AVM'de yangın alarmı! - 3. Resim

VALİLİKTEN YANGINA DAİR AÇIKLAMA

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, Pınar Mahallesi'nde bulunan alışveriş merkezinin otopark bölümünde çıkan yangının AVM'deki görevliler tarafından söndürüldüğü belirtilerek, "Olayda ölen ya da yaralanan olmamıştır. Olay yeri itfaiye ekipleri tarafından kontrol edilmiş olup, yangının çıkış sebebi, itfaiyenin incelemesi sonrasında belirlenecektir." ifadesi kullanıldı.
İstanbul İstinye'de AVM'de yangın alarmı! - 4. Resim
 
Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...