İstanbul Sultanbeyli'de yola atlayan köpek zincirleme kazaya sebep oldu, 12 yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
İstanbul Sultanbeyli'de yola atlayan köpek zincirleme kazaya sebep oldu, 12 yaralı var

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde bir anda yola atlayan köpeği gören sürücü aniden durunca zincirleme kazaya sebep oldu. Olayda 3 araç birbirine girdi, 12 kişi de yaralandı.

İstanbul Sultanbeyli'de meydana gelen zincirleme kazada çok sayıda kişi yaralandı. Feci olay Tem otoyolu Ankara istikametinde yaşandı.

YOLA ATLAYAN KÖPEK ZİNCİRLEME KAZAYA SEBEP OLDU

Yol üstünde seyreden otomobilin sürücüsü bir anda önüne atlayan başı boş köpeğe çarpmamak için aniden durdu. Hemen ardından arkasından gelen araçlar da birbirine girdi. 

1'İ AĞIR 12 KİŞİ YARALANDI

3 aracın karıştığı zincirleme kazayı görenler durumu hemen yetkililere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan 1'i ağır 12 kişi 112 Acil Servis sağlık ekiplerince çevre hastanelere kaldırıldı.

KÖPEK TELEF OLDU

Köpeğin ise telef olduğu kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapatılan yol, araçların kaldırılmasıyla tekrar ulaşıma açıldı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...