Malatya'da korkutan deprem! AFAD duyurdu, 3.7 şiddetiyle sallandı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Malatya'da korkutan deprem! AFAD duyurdu, 3.7 şiddetiyle sallandı

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Hakkari'de bugün yaşanan 4.4'lük depremin ardından bölgede hareketlilik sürüyor. Malatya'da 3.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi. AFAD depreme ilişkin son bilgileri paylaştı.

Kahramanmaraş merkez iki büyük depremin üzerinden bir yıl geçtikten sonra bölgede hareketlilik sürüyor. Hakkari'de bugün yaşanan 4.4 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede bir deprem daha meydana geldi. 6 Şubat depremlerinde büyük yıkım yaşayan Malatya 3.7 şiddetindeki depremle sarsıldı. Deprem hakkında Kandilli ve AFAD'dan son bilgiler geldi.

MALATYA YİNE SALLANDI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem Malatya’nın Yeşilyurt  ilçesine bağlı Seyituşağı, Görgü, Işikli, İkizce ve Duruldu yerleşim yerleri başta olmak üzere çevre il ve ilçelerde de hissedildi. 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 3.4 olarak açıkladı. 

SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede Tunceli, İstanbul, Elazığ, Kahramanmaraş, Hatay, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...