Mardin'de doğum yaptıktan sonra taburcu olan kadın eşi tarafından bıçaklanarak katledildi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı - Haber Merkezi
- Güncelleme:
Mardin'de doğum yaptıktan sonra taburcu olan kadın eşi tarafından bıçaklanarak katledildi

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı - Haber Merkezi

Son kadın cinayeti haberi Mardin'den geldi. Cuma günü doğum yapan ve dün hastaneden taburcu olan kadın eşi tarafından bıçaklanarak katledildi. Katil koca olayın ardından ailesine haber verdi, onlarda emniyet birimlerini aradı. Zanlı gözaltına alınırken yeni anne ise kaldırıldığı hastanede can verdi.

Mardin'de yeni doğum yapan kadın kocası tarafından öldürüldü. Kan donduran olay Artuklu ilçesine bağlı Kırsal Oğuz Mahallesi'nde yaşandı. Cuma günü Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doğum yapan Vatfa E., dün taburcu oldu. 

TABURCU OLDUĞU GÜN BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRADI

Bebeği ile evine gelen kadın eşi ile tartıştı. Olay büyüdü öfkeli adam eline aldığı bıçakla yeni doğum yapan karısına saldırdı. Kanlar içinde kalan kadın yere yığılınca cani koca durumu ailesine haber verdi. Sesi duyan komşular da emniyet birimlerini aradı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 

YENİ ANNE HASTANEDE CAN VERDİ

Sağlık ekiplerince Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Vatfa E, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Şiyar E, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı - Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...