Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Marmaris'te motoryat battı

Marmaris'te motoryat battı
Fotoğraf Başlığı Marmaris'te motoryat batti

Muğla'nın Marmaris ilçesi, Bozburun Mahallesi açıklarında motoryat battı. 3 kişinin cansız bedenine ulaşılırken 8 kişi kurtarıldı

Kaydet
a- | +A

Marmaris’e bağlı Bozburun Mahallesi sahilinde liman çıkışında batan motor yatta arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor. Edinilen bilgiye göre, Marmaris'e 50 kilometre mesafedeki Bozburun Mahallesi'nden günü birlik gezi için denize açılan ve içerisinde 11 kişinin bulunduğu “Anemone” isimli motoryat, limandan ayrıldıktan kısa bir süre sonra Adaboğazı mevkisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle battı. 30 saniye gibi kısa bir sürede batan motoryattaki 1'i bebek 8 kişi çevredeki diğer teknelerde bulunanların yardımı ve kendi imkanlarıyla kurtarılarak Sahil Güvenlik botuna alındı. Sudan çıkartıldığında yaşamsal fonksiyonlarının durmuş olduğu belirlenen bebek, sağlık ekiplerinin ambulansta yaptığı müdahaleyle hayata döndürüldü. Hastanelere sevk edilen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Marmaris'te motoryat battı
Başlık ResmiMarmaris'te motoryat battı

YAT SAHİBİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Hayatlarını kaybettikleri iddia edilen 2'si çocuk 3 kişinin bulunması için Sahil Güvenlik ve UMKE ekiplerinin yürüttüğü arama kurtarma çalışmalarında yat sahibi Ali Çayıroğlu’nun cansız bedenine ulaşıldı. Henüz kendilerine ulaşılamayan yat görevlisi S.A. isimli bayan ile 15 yaşındaki M.A. isimli çocuğu kurtarma çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Marmaris'te motoryat battı
Başlık ResmiMarmaris'te motoryat battı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Kütahya Eğitim Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.