Metrobüs şoförünün feci ölümü kamerada!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Beyklikdüzü'nde arızalanan metrobüse bakmak için araçtan inen şoföre başka bir metorbüs çarptı. Feci kazada şoför hayatını kaybetti. Olay araç kamerasına yansıdı.

Beylikdüzü'nde arızalanan metrobüsü kontrol eden şoföre metrobüs çarptı. Talihsiz adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken kaza anı araç kamerası tarafından kaydedildi. 

Metrobüs şoförünün feci ölümü kamerada!

METROBÜS ŞOFÖRÜNE METROBÜS ÇARPTI

Büyükçekmece istikametine doğru seyir halinde olan Eyüp Maytalman idaresinde metrobüs Haramidere’de arıza yaptı. Sorunu anlamak için araçtan inen Maytalman’a karşı yönden gelen metrobüs çarptı.

Metrobüs şoförünün feci ölümü kamerada!

TALİHSİZ ADAM KALDIRILDIĞI HASTANEDE ÖLDÜ

Ağır yaralanan şoföre ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Daha sonra sağlıkçılar tarafından hastaneye kaldırılan adam burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Metrobüs şoförünün feci ölümü kamerada!

KAZA ANI KAMERADA

Konuya ilişkin polis ekiplerinin çalışmaları sürerken kaza anına ilişkin görüntülere ulaşıldı. Araç kamerasına yansıyan görüntüde, şoförün aracı kontrol ettiği sırada metrobüsün çarptığı anlar kaydedildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...