Okulda korku dolu anlar! Sınıfta yangın çıktı, öğrenciler tahliye edildi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Van’da yürekler ağza geldi! 3 katlı bir okulun 2’nci katından dumanlar yükseldi, üstelik öğrenciler dersteydi... Öğretmenler bir yandan yangına müdahale ederken bir yandan da çocukları okuldan tahliye etti.

Van’ın Gevaş ilçesinde 3 katlı bir okulun 2’nci katından yükselen dumanlar büyük panik yaşattı. Olay, saat 10.00 sularında ilçeye bağlı Selimiye Mahallesi’nde bulunan İzzeddin Şir Anadolu Lisesinde yaşandı. 

ÇOCUKLAR TAHLİYE EDİLDİ

3 katlı okulun ikinci katındaki bir sınıfta elektrik panosu alev aldı. Dumanlar hızla yayılmaya başladı. Olaya ilk müdahale ise öğretmenlerden geldi. Bir yandan yangına müdahale edip bir yandan da çocukları tahliye ettiler... 

Okulda korku dolu anlar! Sınıfta yangın çıktı, öğrenciler tahliye edildi

YANGIN BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ

İhbar üzerine olay yerine gelen Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Gevaş İtfaiye Grup Amirliği ekipleri, sınıftaki yangına müdahale etti. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden kısa sürede tamamen söndürüldü.

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...