Osmaniye'de dehşet! Hamile karısını öldürüp intihara kalkışan koca, canı tatlı gelince polisi aradı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Osmaniye'de dehşet! Hamile karısını öldürüp intihara kalkışan koca, canı tatlı gelince polisi aradı

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kan donduran haber Osmaniye'den geldi. Hamile eşini bıçaklayarak öldüren adam daha sonra arabasına binip evden uzaklaştı. Zanlının otomobilini uçuruma sürerek intihara kalkıştığı yaralanınca da polisi arayıp her şeyi itiraf ettiği ortaya çıktı.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde hamile eşini bıçaklayarak öldüren şahıs, otomobilini uçuruma sürerek intihara kalkıştı. Korkunç olay, ilçeye bağlı Cengiz Topel Mahallesi 981. Sokak'ta yaşandı.

CİNAYETİN ARDINDAN İNTİHARA KALKIŞTI

Salim K. isimli şahıs, evde hamile olduğu öğrenilen Hediye K. isimli eşini bıçaklayarak öldürdü. Zanlı cinayetin ardından arabası ile Şehit Orhan Gök Mahallesi Mezretli köyü mevkiine gitti ve otomobili uçuruma sürdü. 

ÖLMEYİNCE POLİSİ ARAYIP YAPTIKLARINI ANLATTI 

İntihar girişimi sonrası yaralanan adam hemen 112 acil çağrı merkezini arayarak durumu anlattı. İhbar üzerine Salim K.’nın evine ve kaza yaptığı bölgeye polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Eve gelen sağlıkçılar talihsiz kadını bıçaklanmış halde buldu. Yapılan incelemede kadının hamile olduğu ve hayatını kaybettiği belirlendi.

Osmaniye'de dehşet! Hamile karısını öldürüp intihara kalkışan koca, canı tatlı gelince polisi aradı

7 AY ÖNCE EVLENDİLER

Salim K. ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kadının cansız bedeni Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Kadirli Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, katil zanlısı kocanın ise hastanede tedavisi sürüyor. Öte yandan çiftin 7 aylık evli olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...