Son dakika! Ankara'da korkutan fabrika yangını: Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika! Ankara'da korkutan fabrika yangını: Ölü ve yaralılar var

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberi: Ankara'nın Kahramankazan ilçesi Keresteciler Sitesi'nde kimyasal madde üreten bir fabrikada yangın çıktı. Yangında 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinden gelen fabrika yangını ihbarı ekipleri alarma geçirdi. Saray Mahallesi'nde bulunan Keresteciler Sitesi’nde kimyasal madde üretimi ve dolumu yapan fabrika, üretim hattında bulunan kimyasal maddenin bir anda alevlenmesi sonucu alevlere teslim oldu. Çevredeki dükkan çalışanları ve işçilerin ihbarı üzerine polis, sağlık ekibi, AFAD ve çok sayıda itfaiye ekibi olay bölgesine sevk edildi.

UZUN UĞRAŞLAR SONUCU KONTROL ALTINDA

Yangın uzun uğraşlar sonucu çevredeki dükkanlara sıçramadan, kimyasal madde yüklü 4 tanker ise itfaiye erlerinin soğutma çalışması ile kontrol altına alındı. Yangının çıktığı fabrika ile ilgili olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının devam ettiği öğrenildi.

Son dakika! Ankara'da korkutan fabrika yangını: Ölü ve yaralılar var

"BİR FABRİKA YOK OLDU GİTTİ"

İş yerinde çalıştığı esnada patlama sesi duyduğunu ve dışarı çıktığında yoğun bir dumanla karşılaştığını belirten görgü tanığı Ahmet Yaşın, "Fabrikada çalışıyorken bir anda yoğun bir duman gördüm. Koşup geldik, itfaiyelerin söndürdüğünü gördük. Personel dışarı çıkmış çevredeki insanlar yardım etmeye çalışıyordu. Bir kadını ve bir erkeği içeriden kurtarmışlar ama bir kişinin de içeride kaldığını duydum. Söndürme çalışması bayağı sürdü. Yaklaşık 15 itfaiyeci vardı, yangını söndürdüler. Kısa zamanda söndürdüler fakat olan oldu, bir fabrika yok oldu gitti” ifadelerine yer verdi. (İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...