Taş, sopa, sandalye... Ne varsa fırlattılar! Iğdır'da sokak kavgası kameraya yansıdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Iğdır'da husumetli iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Taraflar, birbirlerine tekme tokat saldırdı. Kimi ise eline geçirdiği taş, sopa, sandalye ne varsa fırlattı. Meydan muharebesini andıran o görüntüler cep telefonuyla kayda alındı.

Iğdır Halfeli Caddesi'nde cumartesi akşamı ortalık karıştı. Aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumetli iki grup yola karşılaşınca sözlü tartışma çıktı. Yaşanan gerginlik sonrası kavga başladı. 

TEKME, TAŞ, SOPA...

Taraflar, birbirlerine tekme, yumruk, sopa ve taşlarla saldırdı. İçlerinden bazıları ise yan taraftaki kıraathaneden aldığı sandalyeyle saldırdı. Çevredeki vatadanşlara araya girmeye çalışsa da başarı olamadı. Bunun üzerine polise haber verildi.

POLİS, KAVGAYI HAVAYA ATEŞ AÇARAK BİTİRDİ

Yapılan ihbarın ardından bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Güvenlik güçleri, havaya ateş açarak olayı yatıştırdı. Çok sayıda kişi gözaltına alınırken yaralanan 6 kişi sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yaşanılanlar ise mahalleli tarafından cep telefonuyla kayda alındı.

(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...