Bursaspor - Amedspor maçında kavga çıktı! Süleyman Soylu soruşturma açıldığını duyurdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

TFF 2. Lig'de Bursaspor ve Amedspor maçı öncesi saha karıştı. İki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı. Güvenlik güçleri müdahale ederek olayları yatıştırdı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter'dan açıklama yaparak stadyuma sokulan pankartlar hakkında soruşturma yapıldığını açıkladı.

TFF 2. Lig'de oynanan Bursaspor - Amedspor maçı öncesi iki takım futbolcuları arasında ısınma esnasında tartışma çıktı. Ligin ilk yarısında Diyarbakır'da oynanan maçtaki olaylardan dolayı çevik kuvvet yoğun güvenlik önlemi aldı. 

Öte yandan stadyuma sokulan pankartlar hakkında da konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ilgili kamu görevlilerin açığa alındığını dile getirdi.

Bursaspor - Amedspor maçında kavga çıktı! Süleyman Soylu soruşturma açıldığını duyurdu

Bursaspor - Amedspor maçında açılan pankartlar...

SÜLEYMAN SOYLU'DAN BURSASPOR - AMEDSPOR MAÇI AÇIKLAMASI

 

"Bursa’daki futbol müsabakasında,  futbol seyrinin dışındaki görseller kabul edilemez ve spor ile bağdaştırılamaz. Bu görsellerin stada sokulmasında zafiyet gösteren kamu görevlileri ile ilgili soruşturma başlatılmış ve ilgili kamu görevlileri açığa alınmıştır."

Bursaspor - Amedspor maçında kavga çıktı! Süleyman Soylu soruşturma açıldığını duyurdu

ÖMER ÇELİK: ŞİDDETLE KINIYORUZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Bursaspor - Amedspor maçında yaşanan saha olayları nedeniyle sosyal medyadan açıklama yaparak tepki gösterdi.

Sporda ve her alanda şiddet ve nefretin en güçlü şekilde dışlanması gerektiğini söyleyen Çelik, "Bursa’da oynanan futbol maçında tribünlerde açılan sporun ruhuna aykırı görseller kabul edilemez. Bu görseller hiçbir futbol klübümüze ve hiçbir takımımızın taraftarlarına mal edilemez. Bu provokasyonu yapanları şiddetle kınıyoruz.  Spora ve sporun ruhuna aykırı provokatif girişimlere hiçbir surette müsaade edilmeyecektir. Bu olayın her yönüyle araştırılması için gereken soruşturma başlatılmıştır." ifadelerini kullandı.

BURSASPOR AMEDSPOR'U MAĞLUP ETTİ

TFF 2.Lig'de Bursaspor - Amedspor maçında kazanan ev sahibi ekip oldu. Gergin geçen mücadeleyi Çağatay Yılmaz (28) ve Enver Cenk Şahin'in (81) golleriyle 2-1 kazanan Yeşil beyazlılar, küme düşme hattıyla olan puan farkını 5'e çıkardı. Konuk ekibin tek golünü 89.dakikada Gürkan Öztürk attı.

Galibiyet özlemini 2 maça çıkaran Amedspor ise 41 puanla 3.sırada kaldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...