Rıdvan Dilmen, Volkan Demirel'in yeni adresini duyurdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Rıdvan Dilmen, Volkan Demirel'in yeni adresini duyurdu

SPOR Haberleri

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketi nedeniyle Süper Lig'den çekilen Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel'in Ümit Milli Takımı'na yakın olduğu Rıdvan Dilmen tarafından açıklandı. Dilmen, "Volkan Demirel'in Ümit Milli Takım Teknik Direktörlüğü için düşünüldüğünü duydum. Umarım olur." ifadelerini dile getirdi.

Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel hakkında dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı. Fenerbahçe efsaneleri arasında yer alan Rıdvan Dilmen, 41 yaşındaki antrenörün Ümit Milli Futbol Takımı'na imza atacağını açıkladı.

Rıdvan Dilmen, Volkan Demirel'in yeni adresini duyurdu

Hatayspor'un ligden çekilmesinin ardından İstanbul'a dönen Volkan Demirel'in milli takımda görev alabileceğini belirten Dilmen, "Volkan Demirel'in Ümit Milli Takım Teknik Direktörlüğü için düşünüldüğünü duydum. Umarım olur." dedi.

Teknik direktörlük kariyerinde Fatih Karagümrük ve Hatayspor takımlarını çalıştıran Volkan Demirel, Fenerbahçe'de de yardımcı antrenör olarak çalışmıştı.

Hatayspor ile 16 lig maçına çıkan Demirel, 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 yenilgi elde ederek 22 puan topladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...