Ripple'ın yerel tokeni XRP güçlü yükseldi! XRP anlık fiyatı 0.71 dolar oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ripple'ın yerel tokeni XRP güçlü yükseldi! XRP anlık fiyatı 0.71 dolar oldu

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

1 XRP ne kadar, sorusu arama motorlarında sorgulanmaya başlandı. XRP fiyatı, grafiği ve piyasa değeri kripto para yatırımcıları tarafından sorgulanıyor. Peki, XRP en yüksek kaç doları gördü? XRP anlık fiyatı kaç dolar? Tüm merak edilenler haberimizde.

XRP USDT en yüksek kaçı gördü, sorusu hız kazandı. Kripto para piyasasındaki yükselişler, altcoinlerde ciddi kazanç fırsatları sundu. Ripple'ın yerel tokeni olan XRP güçlü yükseldi ve yatırımcıların odak noktası haline geldi. Peki,  XRP en yüksek kaç doları gördü? XRP anlık fiyatı kaç dolar? İşte detaylar. 

XRP ANLIK FİYATI KAÇ DOLAR?

XRP Coin  büyük bir hacimdeki transferler ve piyasadaki olumlu gelişmelerle dikkat çekti. BTC‘nin yeni bir zirve yapması ve XRP Coin’de görülen büyük miktarda transfer, XRP’nin fiyatında sıçramaya neden oldu. Kripto para borsalarında anlık XRP fiyatı 0.707606 dolar oldu. XRP piyasa değeri anlık olarak 38.73 milyar dolar değerine sahiptir.  XRP'in son 24 saatteki değişimi ise 13.80% olarak kaydedildi.

XRP EN YÜKSEK KAÇ DOLARI GÖRDÜ?

Son 24 saat boyunca en yüksek 0.743958 değerini gören XRP, en düşük olarak ise $0.617038 değerini gördü. XRP'deki değişim bu yıl için şu ana kadar 0.13% olarak saptandı. 

 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...