Space Crew Legendary Edition artık ücretsiz indirilecek! Steam'de sıfır maliyetle saatlerce eğlence sunacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Space Crew Legendary Edition artık ücretsiz indirilecek! Steam'de sıfır maliyetle saatlerce eğlence sunacak

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Steam'den oyunculara müjde geldi. Runner Duck tarafından geliştirilen Space Crew Legendary Edition adlı strateji oyunun fiyatı merak konusu oldu. Peki, Space Crew Legendary Edition ücretsiz mi, ne kadar? Remnant 2 PC, PS5, Xbox kullanıcıları birlikte oynayabilir mi? İşte detaylar.

Steam Deck üzerinde de oynanabilen ve ömür boyu saklanabilen Space Crew Legendary Edition fiyatı gündem oldu. Oyunseverler arama motorlarına Space Crew: Legendary Edition ücretsiz,  bedava nasıl alınır, sorularını soruyor. Steam'den kullanıcıların sürpriz geldi. Peki, Space Crew Legendary Edition ücretsiz mi, ne zamana kadar bedava? Tüm merak edilenler haberimizde. 

SPACE CREW LEGENDARY EDİTİON ÜCRETSİZ Mİ OLDU?

Space Crew Legendary Edition Steam'de ücretsiz oldu. 390 TL değerindeki oyun Space Crew Legendary Edition 14 Mart'a kadar ücretsiz indirilebilecek. Normalde 12.5 dolar olan Space Crew: Legendary Edition, 14 Mart saat 20.00'a kadar Steam'de bedava.

STEAM'DEN ÜCRETSİZ NASIL ALINIR?

Space Crew: Legendary Edition'u ücretsiz alabilmek için Steam hesabı oluşturun hesabınız varsa giriş yapın.
Sağ üstte yer alan arama yerine Space Crew Legendary Edition yazın ve çıkan sayfaya tıklayın. Açılan sayfayı az aşağı kaydırın ve "Hesaba ekle" butonuna tıklayın. İndirme işlemlerinizi başlatın. İndirme bittikten sonra oynayabilirsiniz.

SPACE CREW LEGENDARY EDİTİON NASIL OYNANIR?

Oyunda, bir uzay gemisinin mürettebatını yönetmek üzere görevlendiriliyorsunuz. Hem geminiz hem de mürettebatınız özelleştirilebiliyor, bu da her oyuncunun kendine has bir deneyim yaşamasını sağlıyor.

 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...