2. Sayfa Gülşen ve Müge neden ayrıldı? İkinci sayfa neden bitti?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
2. Sayfa Gülşen ve Müge neden ayrıldı? İkinci sayfa neden bitti?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Tv8 ekranlarında uzun bir süre yer almış olan 2. sayfa programının sona ermesinin ardından izleyiciler arama motorlarında 2. Sayfa Gülşen ve Müge neden ayrıldı? İkinci sayfa neden bitti? sorularını araştırdı.

Hafta içi her gün Tv8'de yayınlanmış olan İkinci Sayfa programının ekranlara gelmemesiyle beraber vatandaşlar arama motorlarında 2. Sayfa Gülşen ve Müge neden ayrıldı? İkinci sayfa neden bitti? sorularını araştırdı. Detaylar haberimizde yer alıyor.

2. SAYFA GÜLŞEN VE MÜGE NEDEN AYRILDI?

Uzun yıllardır partner olan Gülşen Yüksel ile Müge Dağıstanlı 2. Sayfa programında artık yer almayacaklarını açıkladı ve program 29 Aralık 2023 tarihinde bitti. Gülşen Yüksel vedasını şöyle duyurmuştu:

"2024 hepimize sağlık, mutluluk getirsin. Eksilmeden, çoğaldığınız bir yıl olsun. Yeni başlangıçlarla umut dolu olsun. 2024'e biz de yeni başlangıçlar, yeni projeler, yeni heyecanlarla giriyoruz. 2. Sayfa ekranlara veda ederken; kardeşim Müge 'Aramızda Kalmasın' programı ile sabahlara damga vurmaya devam edecek. Burada beraber olmasak da biz zaten birlikteyiz. Dostluğumuz ölene kadar. Bunu her zaman da söylüyoruz. Bu ekranda kardeşimi sizlere emanet ediyorum. Hoşçakalın...."

İKİNCİ SAYFA BİTTİ Mİ, NEDEN?

İkinci sayfa programı geçtiğimiz günlerde ekranlara veda etti.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mahri11 Ocak 2024 17:33

Muge Gulsen ssizi coh sewyorn.men Turkmenistanliyim.

Sonraki Haber Yükleniyor...