Zorbay Küçük maçın altında kaldı!

Sesli Dinle
A -
A +

Futbol ortamı öylesine gerildi ki; hiç birimiz futboldan keyif alamaz hale geldik. Maalesef maç öncesi tablo böyleydi.

 

Dakika 28: F.Bahçeli İsmail kontrolsuz hareketinden rakibinin ayağına bilerek bastığı için sarı kart görmeliydi.

 

Dakika 31: Samet rakibini rakip yarı sahada tuttuğu için sportmenlik dışı hareketten sarı kart gördü. Bu kart çıkmayabilirdi. Umut vadeden bir atak yoktu, hareket rakip yarı sahada yapılmıştı. 

 

Dakika 38: Denswil’in İrfan Can’a hareketi sarı kart olmalıydı.

 

Dakika 41: Köşe atışından gelen hava topunda Onuachu, İsmail’i sol koluyla göğsünden formasından çekip dengesini bozduğu için hakemin golü iptal kararı doğruydu.

 

Dakika 45+1: Rayyan, Szymanski mücadelesinde; Trabzonsporlu oyuncu ilk önce net topla oynuyor, akabinde kontrolsüz şekilde rakibinin ayağına basıyor ve sol ayağı ile süpürüyor. VAR çağırmalıydı, penaltı, sarı kart gerekirdi.

 

Dakika 54: Onuachu’nun, Zajc’ın ayağına basmasını hakem ekibi süzemedi. Net bir sarı kart. Bu Trabzonsporlu oyuncuların 3. defa ayağa basmasıydı.

 

Dakika 61: Mehmet Can, yerde ayaklarıyla net bir şekilde Tadic’i indirdi, net penaltı. Zorbay Küçük, hiç tereddüt etmedi.

 

Dakika 62: Ceza sahası içinde Trabzonsporlu oyuncunun dirseğine gelen topta devam kararı doğru. Kol kapalı.

 

Dakika 78: İsmail Yüksek’in ilk ve ikinci sarı kartları hatalı. Sadece faul verilecek pozisyonlardı. İkinci de el yüze gelmedi. Darbe yok. 

 

Dakika 85: Mehmet Can’ın Crespo’ya faulüne penaltı biraz basit oldu. Hakem kararı diyelim.

 

Dakika 86: Tadic’in penaltı vuruşu direkten döndü. VAR, erken giren Trabzonsporlu oyuncuyu tespit etti. Direkten dönen topa müdahale ettiği için doğru bir kararla penaltı tekrar ettirildi. Uzatmalarda Enis’in iptal edilen golüne VAR yine müdahale etti. Trezeguet, Mert Müldür’e faul yaparak topa sahip oluyor. VAR müdahalesi doğru.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.