Ağzımızın tadı

A -
A +

Yoğurtlu havuç salatası (2 KİŞİLİK) 322 KALORİ MALZEME: 4 adet küçük patates, 125 gr süzme yoğurt, 1 tatlı kaşığı limon suyu, tuz, karabiber, 1 adet körpe havuç, 1 yemek kaşığı kıyılmış yeşillik, 10 gr tereyağı. HAZIRLANIŞI: Patatesleri kabuklarıyla haşlayın. Süzme yoğurdu 4 yemek kaşığı suyla, tuz, karabiber ve limon suyu ile çırpın. Havucu incecik rendeleyin. Kıyılmış yeşillik ile birlikte yoğurda karıştırın. Patatesleri sıcakken soyun, tereyağını üzerine koyun. Havuç salatası ile servis yapın... Afiyet olsun...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.