Bu maç bitmemeliydi!

A -
A +

Yazıma, teknikle alakası olmayan ama herkesin ilgisini çekeceği bir durumla başlamak istiyorum.

 

Hatırlarsanız, UEFA F.Bahçe seyircisine Avrupa kupalarında üç maç deplasman cezası vermişti. Şimdi merakım odur ki, acaba Trabzon’da yaşananlarla ilgili benim teşkilatım nasıl bir ceza verecek? 

Trabzon 10 kişi oynadı

Gelelim maça Abdullah Avcı’ya sormak lazım, benim notlarıma göre 67 dakika kadar bu Enis Destan’a nasıl sabretti? Hemen altını çizmek isterim bu anlayış Trabzon’u 10 kişi oynattı. 

 

F.Bahçe’de hiç mi yanlış yoktu? Olmaz mı, acaba Dzeko daha evvelden oyundan alınıp da Batshuayi oyuna girmez miydi İsmail Hoca’m?

 

Bu maçta tribünlerin sebep olduğu olaylar yüzünden maç tekniği yazmak pek kolay olmayacak. Zaten yazılacak da pek bir şey yoktu. 

 

Maçın hakemi Halil Umut Meler gibi UEFA’da ön sıralarda bulunan bir hakemimiz acaba bu birkaç defa tekrarlayan tribünler olayları sebebiyle bu maçı tatil edebilir miydi? Neyse… Kendi bileceği iş tabii…  

Batshuayi’den selam

Fred attığı iki golle F.Bahçe’ye maçı neredeyse kazandırırken Trabzonspor ikinci yarıda ev sahipliği dolmuşuyla maçı 2-2 yapıverdi. Ama F.Bahçe’nin anlaşılan o ki bu kadar önde götürdüğü maçı hiç de bırakma niyeti yoktu. Hâl böyleyken Batshuayi, İsmail Hoca’ya “Ben hep buradayım ama sen neredesin?” diye sordu. 
Sonuç olarak gündüz vakti maç kazanmış G.Saray’ın şampiyonluk yarışındaki büyük avantajı maç bitiminde bitiyordu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.