Ne yaptın Cengiz

A -
A +

Galatasaray’a emanet ettiği liderliği almak üzere çıktı Fenerbahçe, Antalya karşısına. Bunu ilk düdükle birlikte iliklerimize kadar hissettik. Hakem Volkan Bayarslan’ın, gündüz saatlerinde “Hakkaniyetli yönetim” çağrısı yapan Ali Koç başkana kulak vermesiyle, alıştığı üzere 12 kişiye karşı değil de sadece rakibiyle mücadele eden sarı lacivertliler anasının ak sütü gibi temiz bir galibiyetle yerini korudu.

 

 

Merhaba Çağlar

 

 

Fenerbahçe’nin hücum hattı bir makine gibi işlese de, başta kaleci Helton Leite olmak üzere Antalya’nın cansiperane savunması skoru kısır bir maç izlememize sebep oldu. Ama bir o kadar da heyecanlı… Kariyerindeki ilk Süper Lig sınavına çıkan Çağlar’ın maç eksiğinin de etkisiyle ufak aksamaları dışında Fenerbahçe’de sırıtan kimse yokken, Antalya’nın da korakor  mücadelesi üst düzey bir karşılaşma keyfi sundu.

 

 

Ali Koç’a inat

 

 

Orta sahaların hızlı geçildiği mücadele ağırlıklı olarak, kanat organizasyonları, hızlı ve uzun toplar üzerinden oynanırken, raconu “Bu İrfan’ı kesemez” denilen Cengiz Ünder kesti. Alametifarikası olan vuruşlarından birisini yapan millî yıldız topu usta bir terzi gibi adeta iğne deliğinden geçirerek kaleciyi çaresiz bıraktı. Antalya’nın puan hevesini Livakovic tutarken, Batshuayi bitirdi. Fenerbahçe, “Ben varken bizi şampiyon yapmazlar” diyen Ali Koç’a, inceci TFF’ye, MHK’ye rağmen galibiyet serisine yeni bir halka ekledi.

 

 

Maçın adamı: Cengiz Ünder

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.