Bir stat ancak bu kadar hor ve kötü kullanılabilir. Dileriz Akhisar ya da G.Saraylı oyuncular bir sakatlık yaşamaz…
Koskoca İzmir, koskoca Manisa, koskoca Akhisar; Manisa 19 Mayıs'tan başka bir yer bilmiyorlar. Zemini tarla! Ama millet maç yapmak için adeta sıra bekliyor!
Stat değil sanki AVM!
Her gün açık!
Buna ne çim dayanır ne de can!
5 günde 4 profesyonel maç! 2. Lig, Süper Lig, PTT 1. Lig, Ziraat Türkiye Kupası... Ne varsa oynat!
6 Şubat Cumartesi: Manisa-Tarsus İY
7 Şubat Pazar: Akhisar-Trabzon
8 Şubat Pazartesi: Göztepe-Şanlıurfa
10 Şubat Çarşamba: Akhisar-G.Saray
Düşünebiliyor musunuz; 5 günde bu stada 8 kulüp en az 25'er kişilik kafileleriyle geldi.
4 hakem ekibi, 4 gözlemci, 12 temsilci görev yaptı.
Bu otelin pardon stadın ışıklandırması, tesisatı, temizliği, bakımı nasıl yetişiyor anlamak mümkün değil.
Bu iş sadece stat civarındaki esnaf ya da seyyar satıcılara yaramıştır.
PERFORMANSLAR
∂ Eskişehirspor, Ç.Rize maçında 121,97 km mesafe kat ederek Süper Lig'de kaydı tutulan tüm sezonların en yüksek koşu mesafesine ulaştı.
∂ Samuel Eto'o, 60 dakikada 1 gol attı, 1 asist yaptı, 5 gollük pas verdi, 4 faul yaptırdı, 6 ikili mücadele kazandı ve maçın yıldızı oldu.
∂ Antalyaspor'da bu maçta stoper oynayan sol bek Sakıb Aytaç; 5 top kesti, 5 ikili mücadele, 3 hava topu kazandı ve takımının son golünü attı.
∂ Torku Konyaspor'da Meha, 7 ikili mücadele kazandı, 4 faul yaptırdı, 2 şutta 1 isabet buldu ve %83 ile sahanın en iyi pas yapan ismiydi.
∂ Bursasporlu Sercan Yıldırım, M.Başakşehir karşısında 1 gol, 1 asistle oynarken, 5 tane de ikili mücadele kazanarak etkili bir görüntü çizdi.
∂ Deniz Yılmaz, Bursaspor'daki ilk maçında 2 golün asistini yaparken, Bekir İrtegün'ün de sarı kart görmesine sebep oldu.
3 TANE İLK
Bursaspor, bu sezon ilk defa berabere kaldı.
Mersin İY, ilk deplasman
galibiyetini aldı.
Eskişehirspor deplasmandan ilk defa beraberlikle döndü.
2 BÜYÜK SAKATLIK!
Luiz Rhodolfo, Beşiktaş’ın oynadığı 17 lig maçının 17’sinde de 90'ar dakika oynamıştı. 18. maçının 18. dakikasında sezonu kapattı.
Galatasaray’ın genç golücüsü Sinan Gümüş en iyi çıkış yaptığı ve takımının ona en fazla ihtiyaç duyduğu dönemde ağır bir sakatlık yaşadı.
Bol bol iyi haber!
2 lig maçını kötü hava şartlarından dolayı oynayamamışsın!
Rakibin 6 puanı cebine koymuş.
Sivas Belediyespor, kupada gelmiş sana 4 atmış!
Kimse belli etmese de bir tedirginlik var. Ersan Gülüm iyi paraya satılmış ama yeri dolmazsa ne olacak?
Cuma gününe kadar Beşiktaş bütün bu endişeleri yaşıyordu.
İlk iyi haber Antalya'dan geldi! F.Bahçe 4-2 mağlup.
Bir G.Antep maçı oynadı ki!.. Kaymaklı kadayıf!
Tolga Zengin, 6 net kurtarış yaptı.
Yeni stoper Marcelo, 9 ikili mücadele kazanarak bu sahada takımının en iyisi olurken; 2 top çaldı, 5 de top kesti.
Sosa, 2 asist yaptı, 5 faul yaptırdı ve 7 ikili mücadele kazandı.
İsmail, yapıp çaldığı topla bir gole katkı sağladı, 5 ikili mücadele kazandı ve sahanın en çok topla buluşan ismi oldu. (93)
Daha 2 gol atan Gomez'i, Oğuzhan'ı Gökhan Töre'y anlatmaya sıra gelmedi.
Rhodolfo da nazar boncuğu olsun artık!
İRFAN CAN PAŞA!
Gençlerbirliği’nde İrfan Can Kahveci, geride kalan 20 haftada 2 gol attı. Başarılı orta saha oyuncusu iki golünü de Kasımpaşa ağlarına bırakırken,
2 maç da 1-0’lık skorla bitti!