Ne derseniz deyin, Trabzonspor'da yapılan rotasyon ya da hamleler çözüm üretmiyor.
1) Trabzonspor, bekler cezalı ve formsuz olunca maça 4 stoperle başladı.
2) Gomez ve Abdülkadir, dün akşam hiç katkı veremediler.
3) Geçen hafta ligde maçları yoktu. Ferencvaros maçı bahane olamaz.
4) Oyuna girenler, çıkanları arattı.
Penaltılarla da olsa 2-0 öndesiniz! İlk yarıya eklenen süre 8 dakika.
Konyaspor'un, maça tutunabilmek için, Trabzonspor'u soyunma odasına endişeli gönderebilmek için ne yapması lazımdı?
Bir gol şarttı! Diouf, Bartra'nın hatasını affetmedi.
Bir anda psikolojik üstünlük Trabzon'dan Konya'ya geçti.
1) 14. dakikada hakem göremedi, VAR doğru bir uygulama ile tespit etti. Adil'in ayağı çok yüksekte ve kramponun vidaları Trezeguet'yi gösteriyordu. Hücum oyuncusunun topa vurmak için savurduğu ayak, krampon vidalarına isabet etti. Çıkan sarı kart da doğru.
2) 27. dakikada kaleye atılan şutta Konyasporlu Michalak vücudunu genişleterek eliyle oynadı. Net penaltı. Bu defa VAR'a kalmadan hakem yakaladı. Bu pozisyon için de çıkan sarı doğru.
Konyaspor'un attığı beraberlik golünün VAR'daki incelenme süresi 4 dakikayı geçti. VAR, topun Diouf'un koluna temasını gösterecek uygun bir açıyı bulamadı. 17 kameranın açıları tek tek incelendiği içinö inceleme uzun sürdü.
Son dakikada yine VAR'ın iptal ettiği penaltının öncesinde elle oynama vardı.
MAÇIN ADAMI: Diouf