33 yıl sonra ailesini bulmuştu! Müge Anlı, Almanya’nın gündeminde

Düzenleyen:
33 yıl sonra ailesini bulmuştu! Müge Anlı, Almanya’nın gündeminde

MAGAZİN Haberleri

Ünlü televizyoncu Müge Anlı, Almanya’da gündem oldu. 2 yaşındayken ablası ile birlikte cami avlusuna bırakılan daha sonra Alman bir çift tarafından evlat edinilen Vedat Alexander Schlienbecker’in biyolojik ailesini Müge Anlı programda bulmuştu. Bu olay Almanya basınına konu oldu.

Geçtiğimiz aylarda Müge Anlı’nın programına ailesini aramak için 35 yaşındaki Vedat Alexander Schlienbecker katıldı. Genç adam ve ablası bebekken İzmir'de cami avlusuna bırakılmış, Alman bir çift tarafından evlatlık edinişmişti. Aradan yıllar geçtikten sonra Vedat, biyolojik ailesini aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk oldu.

33 YILLIK ÖZLEM BİTTİ

Alman vatandaşı olan Vedat Alexander’ın programda Mardinli bir ailenin evladı olduğu ortaya çıktı. Vedat’ın 21 kardeşi bulunduğu, anne ve babasının da teyze çocukları olduğu öğrenildi. Televizyonda çocuklarını gören Vedat’ın ailesi programa geldi ve 33 yıllık özlem bitti.

“BİR TELEVİZYON PROGRAMI İŞLERİ TERSİNE ÇEVİRİR”

Türkiye’nin günlerce konuştuğu bu olay Alman basınına konu oldu. 'Bir televizyon programı işleri tersine çevirir' başlığı altında Müge Anlı’nın başarısı haber yapıldı.

33 yıl sonra ailesini bulmuştu! Müge Anlı, Almanya’nın gündemindeAnne babasını arıyordu, 21 kardeşi olduğunu öğrendi

“AİLENİ BULACAK BİRİ VARSA, O MÜGE ANLI'DIR”

Gerçek ailesine yıllar sonra kavuşan Vedat, Alman basınına verdiği röportajda şöyle dedi:

"Tüm sosyal ağlarda denedim ama dönüm noktası program oldu. Müge Anlı, Türkiye'nin en tanınmış sunucusu. Tanıştığım herkes bana dedi ki 'Aileni bulacak biri varsa, o Müge Anlı'dır. Programa katıldım ve yarım saat sonra babam aradı. Annemle tanıştığımda ise tamamen kendimden geçmiştim."



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...