Müge Anlı'nın ekibinde yer alan Şevki Sözen hastane paylaşımıyla korkuttu

Düzenleyen:
Müge Anlı'nın ekibinde yer alan Şevki Sözen hastane paylaşımıyla korkuttu

MAGAZİN Haberleri

Müge Anlı’nın programında yer alan doktor Şevki Sözen hastane paylaşımıyla korkuttu. Sözen, Instagram hesabından eşinin önemli bir ameliyat geçirdiğini açıklayarak “Doktorsanız sevdiğiniz söz konusu olduğunda profesyonel olamıyorsunuz. Duygusal yanınız ağır basıyor” dedi.

ATV ekranlarında 14 yıldır yer alan Müge ile Tatlı Sert programında yer alan ekibin aileleri de merak ediliyor. Zaman zaman ailesi ile paylaşımlarda bulunan ve adli tıp konusunda yorumlar yapan doktor Şevki Sözen bu kez korkuttu. Sözen, hastane paylaşımıyla hayranlarının endişelenmesine neden oldu.

“KAYGILIYDIK, ŞAŞKINDIK”

Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen eşiyle ilgili kötü haberi duyurdu.  "Canım hayat yoldaşım, eşim, sevdiğim dün ani bir gereksinimle oldukça önemli bir operasyon geçirmek durumunda kaldı" diyen Sözen paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Bugün sizlere hastaneden günaydın diyebiliyoruz. Canım hayat yoldaşım, eşim, sevdiğim dün ani bir gereksinimle oldukça önemli bir operasyon geçirmek durumunda kaldı. Kaygılıydık. Şaşkındık. Doktorsanız sevdiğiniz söz konusu olduğunda profesyonel olamıyorsunuz. Duygusal yanınız ağır basıyor. İşte bu koşullarda yıllardır eşimin doktoru olan can dostumuz, alanında duayen bir hekime ve ekibinin hünerli ellerine, bilgisine kendimizi bıraktık. Yukarıdaki gördüğünüz resim bu kadar ağır bir ameliyattan 24 saat sonra çekildi.”

“DOSTUMUZ MÜGE ANLI’YA SONSUZ TEŞEKKÜRLER”

Müge Anlı, Rahmi Özkan ve diğer çalışma arkadaşlarına teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Şevki Sözen sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Bu süreçte gerek telefonları, gerek mesajları, gerek duaları ve güzel dilekleri ile bizleri yalnız bırakmayan ailemize, sevdiklerimize ve çalışma arkadaşlarım sevgili ATV ekibi ile kıymetli dostumuz Müge Anlı’ya Rahmi Özkan’a sonsuz teşekkürler. Sultan Süleyman’ın dediği gibi ”Halk içinde mu’teber bir nesne yok devlet gibi. Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.” Herkese Sevdikleriyle sağlıklı, mutlu bir hafta sonu dileriz.”

Müge Anlı'nın ekibinde yer alan Şevki Sözen hastane paylaşımıyla korkuttu

Şevki Sözen ve eşi


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...