Kim Milyoner Olmak İster’e damga vuran 1915 Çanakkale Köprüsü sorusu… Yarışmacının cevabı şoke etti

Düzenleyen:
Kim Milyoner Olmak İster’e damga vuran 1915 Çanakkale Köprüsü sorusu… Yarışmacının cevabı şoke etti

MAGAZİN Haberleri

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışması dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle izleyiciyi ekranlara kilitledi. Son bölümde sorulan 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili soru geceye damga vurdu. Doğan Zorlu isimli yarışmacı jokerlerini kullanmasına rağmen doğru cevabı veremedi. Bunun üzerine sunucu İmirzalıoğlu’nun yaptığı konuşmada, “Eğer o Çanakkale Zaferi’ni kazanan kahramanlarımız olmasaydı ne o köprüyü yapabilirdik ne de bu stüdyoda olabilirdik” şeklindeki ifadeleri izleyenleri duygulandırdı.

Yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle takip edilen Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma dün akşam yeni bölümüyle izleyiciyle buluştu. Sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu'nun yaptığı yarışmaya katılan Doğan Zorlu’nun jokerlerini kullanmasına rağmen elendiği soru herkesi şaşkına çevirdi.

ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ İLE İLGİLİ SORU

Zorlu, bildiği doğru cevaplarla 6. soruya kadar ulaştı. 6. soruda ise 1915 Çanakkale köprüsü ile ilgili yarışmacıya iki joker kullandırdı. Yarışmada Zorlu’nun karşısına “Ana taşıyıcı kuleleri arasındaki mesafe en uzun olan, “en uzun asma köprü” hangisidir? sorusu çıktı. Şıklarda A-Japonya’daki Akaşi Kaikyo Köprüsü, B-Türkiye’deki 1915 Çanakkale Köprüsü Çin’deki Yangtze Nehri Köprüsü D-ABD’deki Golden Gate köprüsü yer alıyordu.

Kim Milyoner Olmak İster’e damga vuran 1915 Çanakkale Köprüsü sorusu… Yarışmacının cevabı şoke etti“Ana taşıyıcı kuleleri arasındaki mesafe en uzun olan, “en uzun asma köprü” hangisidir? sorusu 

YARIŞMADAN ELENDİ

Yarışmacı bu soru karşısında önce telefon jokerini kullanmak istedi ancak süresinin bitmesi nedeniyle jokerden yararlanamadı. Soruya cevap vermek isteyen yarışmacı bu kez yarı yarıya joker hakkını kullandı ve şıkları ikiye düşürdükten sonra D şıkkını seçti. Doğru cevap ise B-Türkiye’deki 1915 Çanakkale Köprüsü olacaktı. Soruya yanlış cevabı veren yarışmacı 2 bin TL alarak yarışmadan elendi.

Kim Milyoner Olmak İster’e damga vuran 1915 Çanakkale Köprüsü sorusu… Yarışmacının cevabı şoke ettiDoğru cevap Türkiye'deki 1915 Çanakkale Köprüsü olacaktı

KENAN İMİRZALIOĞLU’NDAN DUYGULANDIRAN KONUŞMA

Kenan İmirzalıoğlu ise doğru cevabı veremeyen yarışmacı karşısında “Son zamanlarda gündemi takip edemediniz sanırım” diyerek şaşkınlığını gizleyemedi. Yaptığı konuşmayla ise herkesi duygulandırdı. İmirzalıoğlu konuşmasında, “Gelecek nesillerimiz için de şunu asla unutmamız ve unutturmamız lazım.  Çanakkale Zaferi’ni kazanan kahramanlarımız olmasaydı ne o köprüyü yapabilirdik ne de bu stüdyoda yarışmayı sunabilirdik ne de siz ekranlarınızın başında izleyebilirdiniz” ifadelerini kullandı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...