Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Görme yetisini kaybettiği söylenen Gönül Yazar’dan haber var

Düzenleyen:
Görme yetisini kaybettiği söylenen Gönül Yazar’dan haber var

MAGAZİN Haberleri

Usta sanatçı Gönül Yazar’ın evinde feci bir kaza geçirdiği ve sol gözünü kaybettiği iddia edilmişti. Bu iddialara Yazar’ın menajeri ve basın danışmanı Hakan Eren cevap verdi. Eren, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek “Gönül Hanım göz kataraktı ameliyatı oldu. İki gözü de süper görüyor artık” dedi.

Uzun zamandır sağlık problemleri ile mücadele eden 85 yaşındaki Gönül Yazar’ın evinde kaza geçirdiği ve sol gözünü kaybettiği öne sürülmüştü.

“AMELİYAT OLDU, İKİ GÖZÜ DE SÜPER GÖRÜYOR”

Gönül Yazar'ın menajeri ve basın danışmanı Hakan Eren iddiaları yalanladı. Eren, Magazinsortie.com’a yaptığı açıklamada “ Gönül Yazar’ın hiçbir şeyi yok, yalan, tamamen yalan haber. Gönül Hanım göz kataraktı ameliyatı oldu. İki gözü de süper görüyor artık” dedi.

YAKIN ARKADAŞI ÜZÜCÜ HABERİ DUYURMUŞTU

Onur Akay, Taş bebek lakaplı Gönül Yazar ile ilgili üzücü haberi duyurmuştu. Sanat dünyasının ‘Felaket Tellalı’ olarak bilinen ve sanatçının yakın arkadaşı olan Akay, Yazar’ın yaşadığı kaza sonucu görme yetisini kaybettiğini söylemişti. Hakan Eren'in açıklaması sonrasında yeni bir açıklama yapan Onur Akay, katıldığı bir programda Gönül Yazar'ın ameliyat sonrası gördüğünü açıkladığını belirterek haberinin eksik yayınlandığını belirtti.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...