Alişan'ın eşi Buse Varol'la duygu dolu paylaşımı: Hep birlikte olacağız...

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Alişan'ın eşi Buse Varol'la duygu dolu paylaşımı: Hep birlikte olacağız...

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü şarkıcı Alişan, eşi Buse Varol ile tanışma yıldönümlerini sosyal medyada yaptığı duygu dolu paylaşım ile kutladı. Paylaşıma takipçilerinden binlerce beğeni gelirken Varol da eşi ile paylaşım yapmayı ihmal etmedi.

Ünlü şarkıcı Alişan, oyuncu Buse Varol ile 2018 yılında dünyaevine girdi. 2017 Kasım ayında tanışan çift tanışma yıldönümlerini sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar ile kutladı. Alişan, eşi ile şarkı söylediği bir video yayınlayarak altına şu notu düştü:

"14 Kasım 2017… Mesaj ve telefon trafiğinden sonra ilk kez görüştüğümüz tarih. Göz göze geldiğimiz ve hikayemizin başladığı tarih… Allah çıkardı karşıma seni ve her şey o kadar güzel ve hızlı gelişti ki iki çocuğumuzla bir aileyiz. Az şey yaşamadık ve sen hep yanımda oldun. Ağlarken de gülerken de… İnşallah Allah ömür verdikçe hep birlikte olacağız… Seni seviyorum karıcım. (bu sahne 2017 yılbaşı sahnesi, hatırlarsın)"

Alişan'ın eşi Buse Varol'la duygu dolu paylaşımı: Hep birlikte olacağız...

"SANA TEŞEKKÜR EDERİM YOL ARKADAŞIM OLDUĞUN İÇİN"

Buse Varol ise eşinin paylaşımının altına anlamlı bir yorum yaptı:

"Canım kocam, yazdığın bu kadar güzel şeye ne söylesem az kalır. Sadece teşekkür edebilirim, yol arkadaşım olduğun için, iyi ki."

Alişan'ın sevgi dolu paylaşımına takipçilerinden beğeni ve yorum yağmuru geldi. Takipçileri, "Maşallah", "Nice mutlu yıllarınız olsun", "Duygulandık", "Çok mutlu olun", "Sevginize sahip çıkın" gibi yorumlar yaptı. 

"KOSKOCA 6 SENE GEÇTİ"

Buse Varol ise eşi Alişan ile paylaşım yapmayı ihmal etmedi. Varol birlikte çekindikleri bir selfieyi paylaşarak altında "Bugün ikimiz için de çok anlamlı bir gün. İlk buluşmamızın üzerinden koskoca 6 sene geçti. Çok kez mutlu da olduk, çok zor zamanlar da geçirdik. Evlatlarımızla nice yıllar el ele olalım. İyi ki sen kocacım. seni seviyorum" ifadelerine yer verdi.

Alişan'ın eşi Buse Varol'la duygu dolu paylaşımı: Hep birlikte olacağız...

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...